Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης - Καμία ανησυχία για την υγεία του

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης - Καμία ανησυχία για την υγεία του

Ξαφνικά εν μέσω της λειτουργίας αισθάνθηκε μια έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέσα στο ναό.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος το απόγευμα της Κυριακής. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος χοροστατούσε στον πανηγυρικό εσπερινό στον ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα. 

Ξαφνικά εν μέσω της λειτουργίας αισθάνθηκε μια έντονη δυσφορία.  Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε τις αισθήσεις του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος παρέμεινα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και εισήχθη στην Παθολογική Κλινική ενώ έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.  

Αργά το βράδυ εξεδόθη ιατρικό ανακοινωθέν από τον διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Τασσόπουλο, για την υγεία του Αρχιεπισκόπου : 

Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κατά τις βραδυνές ώρες διακομίσθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  του Βενιζελείου Νοσοκομείου λόγω ενός αναφερόμενου προ λιποθυμικού επεισοδίου. Κατά την  εξέταση που του έγινε, διέθετε άριστο επίπεδο  επικοινωνίας και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Από τον αρχικό κλινικό και εργαστηριακό - απεικονιστικό έλεγχο δεν διεπιστώθη παθολογικό εύρημα. Νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να εξέλθει σύντομα. 

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα