Στο Πανευρωπαϊκό η Τυμπακιανή Πρωταθλήτρια Κέλλυ Κυδωνάκη

Mesaralive.gr  30 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο Πανευρωπαϊκό η Τυμπακιανή Πρωταθλήτρια Κέλλυ Κυδωνάκη

Φώτο: Στέλιος Χανιωτάκης

Με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και αποφασιστικότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ταξιδεύει στη Ρωσία η Τυμπακιανή Πρωταθλήτρια Καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη.

Η Κέλλυ που μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις παρά το μικρό της ηλικίας της συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΑΡΆΤΕ στο SOCHI! Η νεαρή Πρωταθλήτρια θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους την στηρίζουν γράφει στο λογαριασμό της σε σελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης; «Ξεκινάω ένα νέο ταξίδι ! Σήμερα θα ταξιδέψω για την Ρωσία, όπου διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΑΡΆΤΕ στο SOCHI . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου , που χωρίς την αμέριστη βοήθεια τους δεν θα κατάφερνα να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα μου ! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη που χάρη σε αυτόν έχω φτάσει ως εδώ.
ΧΟΡΉΓΟΙ : Minoan Lines, Περιφέρεια Κρήτης,
Φροντιστήρια 《ΝΈΑ ΔΟΜΉ 》, Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών "Ή ΔΗΜΗΤΡΑ " -Νομού Ηρακλείου -, Τοπική Επιτροπή ΚΑΡΑΤΕ Κρήτης».

Το mesaralive.gr εύχεται στην Κέλλυ και τον προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη «το αστέρι» και ο «γίγαντας» που κρύβει μέσα της η νεαρή Πρωταθλήτρια να την ανεβάσει όσο πιο ψηλότερα γίνεται στη μεγάλη αυτή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε στο Sochi! . Ευχόμαστε επίσης σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

 

Mesaralive.gr  30 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα