Στο πλευρό των αγροτών ο Εμπορικός Σύλλογος Φαιστού

Mesaralive.gr  31 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό των αγροτών ο Εμπορικός Σύλλογος Φαιστού

Με ψήφισμα αλληλεγγύης ο Εμπορικός Σύλλογος Φαιστού στηρίζει τον αγώνα των αγροτών. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του:

«ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Ν .Ηρακλείου χαιρετίζει τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, τις πανελλαδικά συντονισμένες κινητοποιήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών, που αφορούν στην ίδια την επιβίωσή τους, αιτήματα ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που τους ξεκληρίζουν.

Οπως χτυπιούνται οι αυτοαπασχολούμενοι - ΕΒΕ και η εργατική τάξη από την καπιταλιστική κρίση και τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που εφαρμόζει το 3ο μνημόνιο που ψήφισε μαζί με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι, με τα αντιασφαλιστικά μέτρα, την

άγρια φοροληστεία, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, έτσι χτυπιούνται και οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι.

Η αιτία που προκαλεί τα προβλήματά μας είναι κοινά, είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των ιμπεριαλιστικών ενώσεων, που υπηρετούν η κυβέρνηση και αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, καλλιεργώντας αυταπάτες για «δίκαιη ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια», με αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης, για την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Οι κοινοί αγώνες εργατών - αγροτών - μικρών ΕΒΕ που δώσαμε τα προηγούμενα χρόνια ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα αποτελούν αφετηρία για νέους αγώνες, για την ενίσχυση της συμμαχίας μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το μπλόκο των Πραιτωρίων και το μπλοκο ΜΑΝΤΡΩΝ, τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του οργανωμένου κινήματος της μικρομεσαίας αγροτιάς σε όλη την Κρήτη, σε όλη τη χώρα, να απομονώσουν τις δυνάμεις του συντεχνιασμού, του κυβερνητικού  συνδικαλισμού, που προωθούν τον κοινωνικό αυτοματισμό και τις διαχωριστικές γραμμές συγκαλύπτοντας την αιτία της αντιλαϊκής πολιτικής. Να συμβάλουμε στην οικοδόμηση της

συμμαχίας για να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου, αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση, να τους ανατρέψουμε την εξουσία των μονοπωλίων, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Ν Ηρακλείου 29/1/2018».

 

Mesaralive.gr  31 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα