Στο πλευρό των εργαζομένων η ΕΕΕΒ Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  02 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων η ΕΕΕΒ Δ. Φαιστού

«Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού είναι αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα, ΑΠΕΡΓΙΑ, των εργαζομένων των επιχειρήσεων «Carrefour» - «Μαρινόπουλος» - DΙΑ, που έγινε και στις Μοίρες» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης σημειώνεται «Η διοίκηση της εταιρείας "Μαρινόπουλος", ανακοίνωσε το κλείσιμο καταστημάτων στην Αττική και πανελλαδικά.
Το κλείσιμο των καταστημάτων έρχεται ως συνέχεια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε: Μειώσεις μισθών, απολύσεις, κόψιμο επιδομάτων, εντατικοποίηση της δουλειάς, νέες μειώσεις μισθών, όπως διαδίδεται από αρκετά στελέχη της εταιρείας. 
Στις σημερινές συνθήκες όξυνσης της επίθεσης της εργοδοσίας επιβάλλεται να οργανωθούμε στα κλαδικά σωματεία μας σε όλη την Ελλάδα, σωματεία που η εργοδοσία δεν έχει καταφέρει να τα βάλει στο χέρι, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να παλέψουμε.

Να απαντήσουμε ότι δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω!!! 
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΆΛΛΟΤΕ. 

Εργάτες ,εργαζόμενοι  και μικρομεσαίοι ΕΒΕ χτυπιούνται σήμερα από την ίδια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων, στις κατευθύνσεις της ΕΕ, προς όφελος των μεγαλοεπιχειρήσεων.

Από τη μια μέτρα που κάνουν την αγορά εργασίας ζούγκλα, δίνουν πάτημα στην μεγαλοεργοδοσία να ρίχνει μισθούς, να απολύει, να τσακίζει εργασιακά δικαιώματα, και από την άλλη να ξεκληρίζονται οι εργαζόμενοι   με άγρια χαράτσια και ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα.
Έχουμε συμφέρον να παλεύουμε πλάι και στους εργατοϋπάλληλους, γιατί έχουμε κοινό συμφέρον και κοινό εχθρό. 
Στις 3 Δεκέμβρη συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία δίνουμε αποφασιστική απάντηση στο μεγάλο κεφάλαιο, στην συγκυβέρνηση, στην ΕΕ ενάντια στα σχέδιά τους για την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης
Υποχρέωση όλων μας να αγωνιζόμαστε μαζί για το δίκιο και την αξιοπρέπεια μας.


Κανένας  εργαζόμενος να μην μένει μόνος του.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».


Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού .

 

mesaralive.gr  02 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα