Στο Συσκευαστήριο Γιαννακάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης(Αποκλειστικές δηλώσεις)

mesaralive.gr  24 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Στο Συσκευαστήριο Γιαννακάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης(Αποκλειστικές δηλώσεις)

Φωτο: mesaralive.gr

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα να καταστρέφει το Συσκευαστήριο Γιαννακάκη, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις του νησιού.

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Αρναουτάκης βρέθηκε στις κατεστραμμένες, από την χθεσινή πύρινη λαίλαπα,  εγκαταστάσεις της επιχείρησης  και συνομίλησε με μέλη της οικογένειας Γιαννακάκη και τον ιδιοκτήτη, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και την στήριξή του.

Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε αποκλειστικά στο mesaralive.gr  «ήρθα να εκφράσω  την συμπαράστασή μου  σε ένα μεγάλο εξαγωγέα της Κρήτης , τον κ.  Γιαννακάκη. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε να γίνουν εξαγωγές , δεν πρέπει να σταματήσουν εξαγωγές,  γιατί όλος ο κόσμος περιμένει να πουλήσει τα προϊόντα του,  να φύγουν στο εξωτερικό.

Εμείς από την  πλευρά τη δική μας , είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια και θεωρώ ότι με νηφαλιότητα, ο ιδιοκτήτης  πρέπει να πάρει την απόφαση του με την οικογένειά του για τις επόμενες  κινήσεις . Θα είμαστε δίπλα για να μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και για την εταιρεία και για τους παραγωγούς που πρέπει να φύγουν τα σταφύλια τους. Γιατί πρέπει να ανταμειφτεί ο κόπος των αγροτών μας. Κι αν μια μεγάλη εξαγωγική εταιρεία σταματήσει,  θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Άρα πρέπει να συνεχίσει και αυτή είναι η έκκληση η δική μου να συνεχίσει, να γίνονται εξαγωγές. Μπορεί  να βρεθεί τρόπος, υπάρχουν διάφορες λύσεις και θεωρώ ότι με τη δύναμη του θεού θα βρεθεί λύση να γίνουν εξαγωγές» ανέφερε στο mesaralive.gr μετά την συνάντησή του με τον κ. Γιαννακάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

 

mesaralive.gr  24 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα