Στο Τυμπάκι αύριο ο Λευτέρης Αυγενάκης

  17 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο Τυμπάκι αύριο ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο Τυμπάκι, θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης,συνοδευόμενος απο εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, προκειμένου να επιθεωρήσει την εκτάση στην οποία αναμένεται να χτιστεί το νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο,,ένα έργο πνοής για την περιοχή και τη Μεσαρά που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς,ιδιαίτερα για τη νεολαία.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν ένα χρόνο υπεγράφη και η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου, ο προυπολογισμός του οποίου ανερχεται στα 2.890.000 ευρώ, με χρηματοδότηση εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, θα φιλοξενεί τα αθλήματα καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης και γυμναστικής.

Πιο αναλυτικά:

Το Κλειστό Γυμναστηρίου Τυμπακίου θα έχει εμβαδόν 1.002 τ.μ., χωρητικότητα περίπου 200 θεατές και θα αποτελείται από τρία βασικά τμήματα:

α) την αίθουσα συγκεντρώσεων και γυμναστικής,

β) το συγκρότημα των βοηθητικών χώρων της αίθουσας προς εξυπηρέτηση των αθλουμένων,

και

γ) τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών. 

Ο εξωτερικός χώρος του κλειστού γυμναστηρίου θα περιλαμβάνει υπαίθριο χώρο καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης, με σταθερές κερκίδες, θέσεις χώρου στάθμευσης, χώρους πρασίνου και κυκλοφορίας, περίφραξη και εισόδους εντός του οικοπέδου.

 

  17 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα