
Στον αγαπημένο του τόπο, τα Καπετανιανά, περνά το Πάσχα ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος με την οικογένεια του.
Ο καλλιτέχνης που πια είναι ένα με τους κατοίκους του χωριού αυτού, σήμερα το πρωί συνέδραμε στο στολισμό του επιταφίου της εκκλησίας - μνημείο που είναι αφιερωμένη στη Παναγία.
Μάλιστα όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Γιώργου Γρ. Σταματάκη, συγγραφέα, ερευνητή, λαογράφου, δημοσιογράφου, ιστοριοδίφη κι άλλα πολλά, στα Καπετανιανά «Οι νέοι στολίζουν τον Επιτάφιο γκρεμίζοντας άλλο ένα γυναικείο οχυρό!»


Πάντως, η αλήθεια σχετικά με το στόλισμα του συγκεκριμένου επιταφίου μάλλον δεν είναι ακριβώς αυτή που λένε οι "νέοι".
Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες σε ανάρτηση της πολυβραβευμένης συγγραφέως Μαρίας Παπαγιάννη, συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου, που επίσης είναι στα Καπετανιανά.
Πηγή: neakriti.gr
Δείτε επίσης
- Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν επιθέσεις με νεκρούς μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- Μαίνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους βομβαρδισμούς κατα του Ιράν
- Συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Την ανακοίνωσε και επίσημα ο Τραμπ - Στο 55% οι δασμοί
- Σαφή μηνύματα Μητσοτάκη-Μακρόν στην Άγκυρα -Το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο εκνευρίζει την Τουρκία
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές
Σχετικά άρθρα
- Διαφορετικός φέτος αλλά πάντα επιβλητικός ο επιτάφιος της Αγίας Αικατερίνης
- Επιτάφιος: Πώς θα γίνει η περιφορά
- Δήμος Γόρτυνας: Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη Καπετανιανών
- Όταν τα Καπετανιανά είχαν γεμίσει χασίσια από τους Χίπηδες...!
- Γεμάτος και ο Αύγουστος για τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών