Στον Εισαγγελέα ο πατέρας που σκότωσε κατά λάθος τον γιο του

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη  10 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Στον Εισαγγελέα ο πατέρας που σκότωσε κατά λάθος τον γιο του

Βίντεο- φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

Στον εισαγγελέα Χανίων θα οδηγηθεί ο 85χρονος πατέρας που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε το γιο καθώς όπως όλα δείχνουν τον πέρασε για κλέφτη στους Αγίου Θεοδώρους Χανίων, ενώ τραυμάτισε ελαφρά και αστυνομικό.

Σε βάρος του 85χρονου που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Δείτε το βίντεο σοκ της ΚΡΗΤΗTV με τους πυροβολισμούς

Η τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι από το παράθυρο ο 59χρονος γιος καθώς η πόρτα ήταν κλειστή, δέχτηκε τα πυρά του πατέρα του. Η τραγωδία όμως δεν τελείωσε εδώ, αφού ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι και συνέχισε ως αργά τη νύχτα να πυροβολεί, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ανά διαστήματα.

Κάτοικοι από τα γύρω χωριά και την Παλαιόχωρα έφτασαν στο χωριό το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχεδόν ερημώσει και ο ηλικιωμένος είναι ένας από τους τρεις μοναδικούς κατοίκους.

Ο ηλικιωμένος άνδρας παρέμεινε για ώρα ταμπουρωμένος ωστόσο επιχείρηση της αστυνομίας έδωσε τα ξημερώματα της Κυριακής τέλος στο θρίλερ.

 

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Βίντεο- φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

neakriti.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη  10 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ