Στον «μαγικό κόσμο» της ανακύκλωσης καλεί τα παιδιά η ΔΡΩ!

mesaralive.gr  17 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στον «μαγικό κόσμο» της ανακύκλωσης καλεί τα παιδιά η ΔΡΩ!

Η Εθελοντική ομάδα νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, μια ομάδα νέων που προσπαθεί να δημιουργήσει ερεθίσματα για την ανιδιοτελή προσφορά για την αναβάθμιση του τόπου μας, πραγματοποιεί μια έκθεση κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να κάνει τους μικρούς μας συνδημότες περισσότερο δημιουργικούς, δείχνοντας τους ταυτόχρονα την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική ανακύκλωση των υλικών μέσα στο σπίτι μας.

Καλεί επομένως όλα τα παιδιά του δημοτικού να συμμετέχουν στην έκθεση, δημιουργώντας μια κατασκευή από ανακυκλώσιμα υλικά. Το θέμα της κατασκευής είναι ελεύθερο για να εγείρει περισσότερο την φαντασία των παιδιών αλλά και των μεγάλων που θα περάσουν από την έκθεση. Τα παιδιά μπορούν να δουλέψουν σε ομάδες ή και μόνα τους.

Η ημέρα έκθεσης των μικρών δημιουργιών θα είναι στις 26 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Μοιρών με ώρα έναρξης 17:00.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν, οι γονείς τους θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο ενός γονέα, στο τηλέφωνο 6942883337 ή στο email [email protected].

 

mesaralive.gr  17 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα