Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για το Μάταλα Beach Festival

mesaralive.gr  23 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για το Μάταλα Beach Festival

Πήραμε και δημοσιεύουμε την συγχαρητήρια ανακοίνωση του Γραμματέα ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το Μάταλα Beach Festival. Ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

  «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Μάταλα Beach Festival 2016.

Ο Δήμος Φαιστού, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Φαιστού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων-Ματάλων, το Ε.Κ.Α.Β., η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Τμήμα Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι Εθελοντές Ιατροί  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πιτσιδίων συνεργάστηκαν αποτελεσματικά για να επιτύχουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, μια μοναδική και αξέχαστη μουσική γιορτή!   

Δίπλα στις διάσημες σπηλιές των Ματάλων και στην άκρη της θάλασσας πραγματοποιήθηκε ένα τριήμερο μουσικό, κι όχι μόνο, ταξίδι! Η συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε τις 90.000 και ο ενθουσιασμός του αποτελούν απτές αποδείξεις της επιτυχίας του φεστιβάλ!    

Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες και αναδεικνύοντας το φυσικό κάλλος και τον πολιτιστικό πλούτο  της περιοχής. Ένα φεστιβάλ με πολλαπλά μηνύματα ελπίδας, θετικής ενέργειας, δημιουργικότητας και πολυπολιτισμικότητας!»  

 

mesaralive.gr  23 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα