Συγκίνηση για τον Ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη στην τελετή της Καρπάθου

mesaralive.gr  31 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Συγκίνηση για τον Ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη στην τελετή της Καρπάθου

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρ. Βαΐτσης για τις συνεχείς παραβιάσεις της στο Αιγαίο, λέγοντας πως ότι "θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας".

Μιλώντας στο μνημόσυνο για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στη Κάρπαθο, ο Αρχηγός ΓΕΑ τόνισε ότι "οι λαοί πηγαίνουν μπροστά τιμώντας την ιστορία τους και ότι θα είμαστε εδώ όρθιοι και πιστοί στις επάλξεις για να φυλάξουμε τους ουρανούς που προστάτευσε με τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης" .

"Εμείς δεν ζητάμε αποζημίωση"
Ο μεγαλύτερος αδελφός του σμηναγού Ηλιάκη, απευθύνθηκε στον πρόεδρο Ερντογάν και του είπε ότι «οι τραμπουκισμοί και η υποκρισία όχι μόνο δεν πτοούν του Έλληνες αλλά τους ενώνουν».

"Ζητήσατε αποζημίωση για το θάνατο του δικού σας Τούρκου πιλότου και πάντα ζητάτε χρήματα για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς δεν ζητήσαμε αποζημίωση διότι η αξία του Ηλιάκη είναι ανεκτίμητη" είπε συγκινημένος ο αδελφός του Ηλιάκη μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί στο ακριτικό νησί.

"Μην προκαλείτε, μην παίζετε με τη φωτιά διότι η φωτιά θα γίνει ανεξέλεγκτη για εσάς εάν την ανάψετε" κατέληξε και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική ομιλία του αδελφού του Σμηναγού Ηλιάκη, Φίλιππου:

 

 

ekriti.gr

 

mesaralive.gr  31 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα