Συγκλονιστικη κατάθεση της αθλήτριας που έπεσε θύμα βιασμού απο το γυμναστη της

"Η ζωή μου έχει καταστραφεί"
Την Τετάρτη συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της 14χρονης αθλήτριας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον γυμναστή της, στην Ιεράπετρα, πριν από 18 χρόνια.
Συναισθηματικά φορτισμένη και πολύωρη ήταν η κατάθεση της κοπέλας, η οποία επέμεινε με σθένος (και δάκρυα) ότι μπορεί να έκανε λάθη και να μην τον κατήγγειλε εγκαίρως, όμως ήταν ένα μικρό κορίτσι που φοβόταν.
Υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού, ότι σε καμία περίπτωση δεν συναίνεσε σε όλο αυτό και κατέληξε ότι οποία και αν είναι η απόφαση, η ζωή της έχει καταστραφεί εξαιτίας αυτού του ανθρώπου. Επανέλαβε ότι προσέφυγε στην δικαιοσύνη όχι γι αυτήν αλλά επειδή τον θεωρεί κοινωνική απειλή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσει η σημερινή διαδικασίας, ο 58χρονος σηκώθηκε και ζήτησε συγνώμη ισχυριζόμενος, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, ότι ήταν μια ανάρμοστη σχέση αλλά όχι βιασμός. Μια ανάρμοστη σχέση για την οποία έχει μετανιώσει πίκρα αλλά έγινε με την συναίνεση της κοπέλας.
Δείτε επίσης
- Η Γερμανία σχεδιάζει εξάμηνη εθελοντική στρατιωτική θητεία, αναφέρουν πηγές
- Έρευνα: Οι νέοι Ευρωπαίοι χάνουν την πίστη τους στη δημοκρατία - Ανησυχία για την Ελλάδα
- Από Δευτέρα 7/7 οι εγγραφές στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς
- Ζυμαρικά φούρνου με κρέμα γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια
- Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων