Συγκλονίζει ο χαμός του Θανάση...

mesaralive.gr  10 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει ο χαμός του Θανάση...

Βαρύ πένθος, αναπάντητα γιατί και και ένα δάκρυ να κυλάει από χθες στα μάτια όλων όσων τον ήξεραν μα ακόμα περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους που θα πρέπει να ζουν από δω και στο εξής χωρίς εκείνον.

Ο ξαφνικός χαμός του 27χρονου Θανάση Μακαρόνα έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ακόμα και εκείνους που δεν τον ήξεραν αλλά που στο άκουσμα της είδησης χθες, στεναχωρήθηκαν με την απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

Ο Θανάσης, ένα χαμογελαστό παιδί και Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Άπνους Ηρακλείου, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, ξέφυγε της πορείας της στην Εθνική Οδό, με συνέπεια ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ η μηχανή του βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Το συμβάν

Περίπου στις 07.30 το πρωί, ο Θανάσης Μακαρώνας επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του και, κάπου στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο...

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Τα αίτια του νέου αυτού δυστυχήματος διερευνά, τώρα, η Τροχαία του ΒΟΑΚ...

Η είδηση έπεσε σαν "βόμβα" στο οικογενειακό και ο φιλικό του περιβάλλον.  Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θανάσης που αγαπούσε τόσο πολύ τη θάλασσα, τις καταδύσεις, το ψάρεμα, το τένις, γενικά τα αθλήματα, αλλά πιο πολύ την ίδια τη ζωή ... πήρε το δρόμο χωρίς επιστροφή!

H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Η σορός του άτυχου Θανάση θα βρίσκεται εκεί από τις 2 το μεσημέρι.


 

ekriti.gr / cretalive.gr

 

mesaralive.gr  10 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα