Συγκλονίζουν τα μηνύματα για το Γιώργο που “έφυγε” νωρίς..

mesaralive.gr  03 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζουν τα μηνύματα για το Γιώργο που “έφυγε” νωρίς..

Ο άτυχος Γιώργος Ροδουσάκης είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ένα πέτρινο σπίτι.

Από την σύγκρουση, δυστυχώς ο 21χρονoς νέος έχασε την ζωή του αφού το αυτοκίνητο του μάρκας Audi έπεσε με σφοδρότητα στον πέτρινο τοίχο και σωρός από πέτρες έπεσαν στο ιχ του και πάνω του.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του καθώς η ζωή του «χάθηκε» πριν προλάβει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο 21χρονος μουσικός Γιώργος Ροδουσάκης επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος νέος σκοτώθηκε ανήμερα της γιορτής του ενώ συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε το νωρίς από την ζωή.

Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα των φίλων του στο Facebook τα οποία αποχαιρετούν τον άτυχο μουσικό. 

«Απόψε Παναγία μου στον Άδη θα γλεντούνε, για ένα μερακλή νεκρό που θα υποδεχτούνε....» αναφέρουν μεταξύ άλλων και συνεχίζουν «Πλάκα βαριά να μη πατείς κάμε τη τη θυσία γιατί ο Νιος που σκέπασες είχε μεγάλη αξία.....».

«Πάντοτε θα 'ναι δίπλα μας η σκέψη η δικιά σου, θα λείπει όμως ο ασκιανός που κάναν τα φτερά σου......» και «Καλό ταξίδι ΓΙΩΡΓΙΟ.........

Aυριο στη 1 το μεσημέρι, θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  03 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ