“Συλλέγουμε καπάκια για ένα καλύτερο «ΜΕΛΛΟΝ»

  22 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
“Συλλέγουμε καπάκια για ένα καλύτερο «ΜΕΛΛΟΝ»

Μια δράση του συλλόγου ΑμεΑ που εξελίσσεται σε θεσμό κι αποτελεί παράδειγμα

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρονται τα εξής:

 Για ακόμη μια χρονιά, η δράση "Συλλέγουμε καπάκια για ένα καλύτερο «ΜΕΛΛΟΝ» ", θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια όλων , καθώς έχουμε δεχτεί ήδη τηλεφωνήματα από νέα σχολεία που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Αρωγοί και συμπαραστάτες, σε αυτή μας την δράση όλα αυτά τα χρόνια είναι η εταιρία Βότομος Α.Ε (Νερό Ζαρός), καθώς και η εταιρία Πλαστικά Κρήτης Α.Ε, οι οποίες με ευαισθησία έχουν αγκαλιάσει και αυτή μας τη δράση, καθώς η ανακύκλωση είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, πόσο μάλλον όταν έχει σαν αποτέλεσμα την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και αναλώσιμου υλικού.

Στα πλαίσια λοιπόν της ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της σχολικής κοινότητας θα διεξαχθεί διαγωνισμός και φέτος, για τα σχολεία του νομού και όχι μόνο, που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Το σχολείο που θα συλλέξει τα περισσότερα κιλά καπάκια ανά μαθητή θα κερδίσει, δώρο έκπληξη. Ξεκινάει λοιπόν και επίσημα η έναρξη του διαγωνισμού που θα διαρκέσει από τώρα μέχρι και τις 31/5/2020.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Τα καπάκια πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο από πλαστικά μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών και γάλακτος. Και αυτό διότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εισαγωγής άλλων πλαστικών αντικειμένων εκτός των προαναφερθέντων, η παρτίδα αλλοιώνεται και καταστρέφεται η ποιότητά της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας τηλεφωνικά στο 28920 23404 είτε μέσω email στο [email protected]

ΥΓ: Όσα σχολεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει μετά τη λήξη του διαγωνισμού να μεταφέρουν την ποσότητα που έχουν συλλέξει στις εγκαταστάσεις, είτε του συλλόγου μας στη Φανερωμένη είτε στο Ηράκλειο στο Νερό Ζαρός, όπου θα γίνει η συγκέντρωση και καταγραφή των κιλών, προκαθορισμένη μέρα και ώρα, για την οποία θα ενημερωθούν με email μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

 

  22 October, 2019 ΑΡΘΡΑ