Σύλλογος Α.με.Α “Το Μέλλον”:Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υλοποίηση μιας όμορφης ιδέας

  17 June, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σύλλογος Α.με.Α “Το Μέλλον”:Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υλοποίηση μιας όμορφης ιδέας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον Οκτώβριο του 2016 κατά τη διάρκεια του 1ου mellon run ξεκίνησε μια όμορφη ιδέα από μέλη του συλλόγου μας, τα οποία με υποστηρικτή τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Φανερωμένης κ. Γεώργιο Θεοδωράκη, συζήτησαν και υπέδειξαν τον επιθυμητό χώρο εντός των εγκαταστάσεων του συλλόγου μας στον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη για τη δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας.

Ο Περιφερειάρχης αρωγός και υποστηρικτής του συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια, ενστερνίστηκε την ιδέα αυτή και άμεσα εξασφάλισε την απαιτούμενη χρηματοδότηση για το έργο αυτό.

Στην συνέχεια όμως ξεκίνησαν οι δυσκολίες, οι οποίες πολλές φορές μας έκαναν πραγματικά να πιστέψουμε πως το έργο αυτό θα «χάνονταν» λόγω των καθυστερήσεων από πλευράς της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για τις απαραίτητες ενέργειες υλοποίησης του έργου..

3 δημοτικές αρχές μετά, φτάνοντας στο σήμερα, πλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι που η αναμονή και η αγωνία αυτή έφτασε στο τέλος της. Καθώς η νέα δημοτική αρχή, από την αρχή της εκλογής της μας είχε υποσχεθεί πως θα επικεντρωθεί στο έργο αυτό, το οποίο και έπραξε προχωρώντας στην υπογραφή σύμβασης με τον εργολάβο του έργου.

Αύριο το πρωί στις 12 ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Φασομυτάκης και ο εργολάβος του έργου, έχουν την πρώτη τους συνάντηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας μαζί με τον κ. Στεφανουδάκη, ώστε να διευθετηθεί το θέμα ασφάλειας των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα του συλλόγου για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους προαναφερθέντες, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η ιδέα αυτή, με αποτέλεσμα σήμερα πλέον να αναμένουμε την έναρξη των εργασιών με ανυπομονησία.

Να είστε όλοι καλά, ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σύλλογό μας!

 

  17 June, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα