Συμμετέχουν στην απεργία οι έμποροι της Μεσαράς

mesaralive.gr  02 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συμμετέχουν στην απεργία οι έμποροι της Μεσαράς

Την συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι του Δήμου Φαιστού.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού αναφέρεται μεταξύ άλλων «Απεργούμε. Πρέπει να απεργήσουμε.

Απεργούμε. Απεργούμε και διαδηλώνουμε. Όχι από… χόμπι. Ούτε για λόγους… εθιμοτυπίας.

Όταν ο λαός σηκώσει το ανάστημά του, όταν κάνει το βήμα μπροστά, όταν τελικά, αρνηθεί να είναι μια ζωντανή «μηχανή» που πεθαίνει για να παράγει τα κέρδη τους και για να πληρώνει τις κρίσεις τους, τότε… Τότε, όλα αυτά τα θρασίμια θα εξαφανιστούν. Θα σαρωθούν!

Ας γίνει, επομένως, η απεργία και η διαδήλωση η αφετηρία για να σπάσει ο φόβος, να σπάσει η ηττοπάθεια, η αμηχανία, να σπάσει η μοιρολατρία.

Απεργούμε και γι’ αυτό: Για να σταλεί το πρωί της Πέμπτης , σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα ότι η επόμενη απεργία, η επόμενη διαδήλωση, θα είναι αντίστοιχη με το περιεχόμενο του πολιτικού διλήμματος της εποχής μας.  

`Η θα τους παρακολουθούμε να μας συντρίβουν ή θα ξεσηκωθούμε!».

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας. Επίσης ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον αγώνα των αγροτών τονίζοντας σε νεώτερη ανακοίνωσή της «Χαιρετίζουμε τους αγώνες και τα αιτήματα της μαχόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς στα μπλόκα της επιβίωσης, τις δυναμικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, ΕΒΕ, Συνταξιουχων για να αποσυρθεί και να καταψηφιστεί αν φτάσει στη βουλή η πρόταση τερατούργημα.» και καλώντας τα μέλη της «Όλοι στην Πανελλαδική Απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων μας».

 

mesaralive.gr  02 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα