Συμμετοχή-Τιμή για το LoveRun από τον Παγκόσμιο Μ.Στεφανουδάκη!

mesaralive.gr  04 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συμμετοχή-Τιμή για το LoveRun από τον Παγκόσμιο Μ.Στεφανουδάκη!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Οργανωτική επιτροπή του LoveRun ανακοινώνει ότι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές από την Κρήτη και την Ελλάδα που θα δώσουν το αγωνιστικό παρών στις 14 Φεβρουαρίου στη πλατεία των Λιονταριών, θα βρίσκεται και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμεΑ στον ακοντισμό και Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης.

 Η απόφαση του Μεσαρίτη αθλητή που ανέβασε την Ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ τον περασμένο Οκτώβριο, στέλνει ισχυρό μήνυμα θέλησης  και αγάπης για τον αθλητισμό σε όλους τους Κρητικούς που ακόμη το σκέφτονται για να ασχοληθούν με την άθληση.

Ο 33χρονος αθλητής που βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια ελίτ του ακοντισμού μεταξύ των ΑμεΑ, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου τιμώντας με την επιλογή του την διοργάνωση.
Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα διασχίσει με το αναπηρικό του αμαξίδιο την διαδρομή των 5.000 μέτρων έχοντας στον πλευρό του τη δική του ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από το προπονητικό του team καθώς και μέλη της οικογένειας του.

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 ενημερώνει  ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη εξαντλούνται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν για λίγες ημέρες ακόμη να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr ή να απευθυνθούν:
        

  • Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικών ειδών COSMOSSPORT για να συμπληρώσουν τις έγγραφες αιτήσεις συμμετοχής.
  • Στο περίπτερο της διοργάνωσης έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να καταβάλετε και το αντίτιμο συμμετοχής.

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ’όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί!
 
Γιατί αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε, αγαπάμε το LoveRun!

2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτές στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο Δήμος Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας ,του ΕΚΑΒ , του Ερυθρού Σταυρού ,των Γιατρών του Αιγαίου και των Σαμαρειτών.

Τη διοργάνωση ενισχύουν :

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WIND
 
ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
MINOAN LINES
DELTANET TRAVEL
BARILLA
ΙΕΚ-AKMH
COSMOSSPORT

 

 

mesaralive.gr  04 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ