Συμπλοκή σε χωριό της Μεσαράς μεταξύ αλλοδαπών!

mesaralive.gr  02 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συμπλοκή σε χωριό της Μεσαράς μεταξύ αλλοδαπών!

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ σε χωριο της Μεσαράς, εξαιτίας της εμπλοκής δεκάδων αλλοδαπών σε ενα «θερμό» επεισόδιο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα τόσα που έχουν καταγραφεί, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρη, με θύμα έναν ανδρα.

Αιτία, συμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr, ήταν οι διαφορές για τα μεροκάματα και τα προβλήματα μεταξύ των αλλοδαπών. Έτσι δεκάδες αλλοδαποί κινήθηκαν απειλητικά σε βάρος συμπατριωτών τους. Ευτυχώς το συμβάν έληξε χωρίς θύματα. Προκλήθηκε όμως ένταση, την ωρα ομως που οι κάτοικοι αναστατωθηκαν.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι αυτου του είδους τα περιστατικά, έχουν προκαλέσει και το φόβο ειδικά στους ηλικιωμένους κατοίκους των χωριών, σε σημείο που όπως λενε, να σκέφτονται να βγουν από τα σπιτια τους μόλις πέσει η νύχτα.

Στη Μεσαρά, στην οποία οι εργάτες είναι δυσεύρετοι, μετά την αναχώρηση πολλών λόγω της κρίσης προς άλλους προορισμούς, υπαρχουν ιδιότυπα κυκλωματα, που κινουν τα νήματα ορισμένοι αλλοδαποί, οι οποιοι και κανονίζουν τα...μεροκάματα και τα ποσοστά.

Αποτέλεσμα λοιπον αυτης της κατάστασης, είναι τα «θερμά» και αιματηρά περιστατικά, τα οποία οδηγουν σε τραυματισμούς ή και στο θάνατο... 

 

mesaralive.gr  02 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα