“Φαιστού Συμπόρευση-Δήμος για όλους” ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Νικολακάκη!

  08 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Φαιστού Συμπόρευση-Δήμος για όλους” ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Νικολακάκη!

Στη δημοσιότητα η ονομασία και το λογότυπο του συνδυασμού

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να έχει ξεκινήσει,παρουσιάστηκε,με επίσημη ανακοίνωση, ο συνδυασμός του Ιωάννη Νικολακάκη που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φαιστου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντί  σας, μα κι αισιοδοξίας για την προοπτική και την ανάπτυξη του Δήμου  μας, παρουσιάζουμε σήμερα την ονομασία  και το λογότυπο του συνδυασμού μας.

ΦΑΙΣΤΟΥ  ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ   - ΔΗΜΟΣ για  ΟΛΟΥΣ

Κεντρική μας φιλοσοφία και   στόχος   είναι  να χτίσουμε μια δυνατή αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στο ζητούμενο ,  που είναι ένας  Δήμος για όλους  και την προϋπόθεση γι’ αυτό το ζητούμενο, που είναι η  συμπόρευση όλων μας.

ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ  λοιπόν :

Δήμος που δημιουργεί προϋποθέσεις , που ανοίγει ορίζοντες, που απαντά σε προκλήσεις για ανάπτυξη, που δεν απωθεί, μα ελκύει σε μια αρμονική συνύπαρξη όλων:  

Της νεολαίας , των ανθρώπων του μόχθου, της τρίτης ηλικίας , των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, των επαγγελματιών , , των αγροτών κι ενός ολόκληρου κόσμου - αθέατου πολλές φορές- της τέχνης, των γραμμάτων , του αθλητισμού, του πολιτισμού.

ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και πολιτικές επιρροές, δεν υπάρχουν στεγανά που δίνουν προτεραιότητα στο πολιτικό κόστος και την ατολμία.

ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ σημαίνει προσήλωση στο ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.                   

Φίλες και φίλοι:

Ο δρόμος για ένα  ΔΗΜΟ για ΟΛΟΥΣ , ο δρόμος για το  κοινό καλό περνάει μόνο μέσα από τη  ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ.

Μια φιλοσοφία που θα προσπαθήσω να εφαρμόσω μαζί με τους συνεργάτες μου ως δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Με εντιμότητα , με οδηγό την αλήθεια,   μακριά από τα εύκολα , τα μεγάλα και τα πολύχρωμα λόγια, με μαχητικότητα,  με επιμονή και πείσμα.

Συμπόρευση στα δύσκολα που πρέπει να μας ενώνουν. Στις γενναίες αποφάσεις για το κάλο του τόπου, το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας.

Συμπόρευση στη διεκδίκηση  όσων μας αξίζουν.

Συμπόρευση στην αντίληψη που απορρίπτει την εσωστρέφεια.

Συμπόρευση στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των τοπικών κοινωνιών, της δίκαιης κατανομής των πόρων και της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής του Δήμου μας.

Συμπόρευση στην ιδέα  ότι επειδή  ζούμε σε έναν τόπο με δοξασμένο παρελθόν, οφείλουμε ενωμένοι να τον  οδηγήσουμε σ’ ένα σπουδαίο μέλλον.

 

  08 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ