Συνάντηση επαγγελματιών τη Δευτέρα για το Φεστιβάλ των Ματάλων

Μια πολύ σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το απόγευμα στο «Πέτρα και Βότσαλο» με θέμα την διοργάνωση του Φεστιβάλ των Ματάλων.
Να σημειωθεί ότι μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση για το ίδιο θέμα που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη, καθορίστηκε το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου ως το διάστημα διοργάνωσης του Φεστιβάλ των Ματάλων. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν θέματα «ανοιχτά» όσον αφορά τον φορέα της διοργάνωσης.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του dream fm 90,6 «Πρωινή Πτήση» ο κ. Γιώργος Τσαβολάκης, επαγγελματίας των Ματάλων, « την Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο «Πέτρα και Βότσαλο» θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των επαγγελματιών από Πιτσίδια και Μάταλα όσον αφορά την διοργάνωση του Φεστιβάλ. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν σαν Πιτσίδια και Μάταλα και σαν Επαγγελματίες θέλουμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση, είτε με μπροστάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο είτε με την δημιουργία μιας εταιρείας. Αν πούμε όχι τότε το θέμα της διοργάνωσης πάει στο Δήμο» είπε ο κ. Τσαβολάκης.
Δείτε επίσης
- Zαρός: Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα
- Δήμος Γόρτυνας: κλειστός ο κεντρικός δρόμος των Γκαγκαλών για τους ερχόμενους μήνες
- Εκδήλωση για τη λειψυδρία: όσα ακούστηκαν στις Μοίρες
- Πυροσβεστική Κρήτης: Πάνω από 100 διασώσεις τουριστών τον χρόνο από βουνά και φαράγγια
- Mεσαρα: Επέστερψε στην οικογένεια της η 14χρονη Αλεξάνδρα