Συνάντηση επαγγελματιών τη Δευτέρα για το Φεστιβάλ των Ματάλων

mesaralive.gr  03 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνάντηση επαγγελματιών τη Δευτέρα για το Φεστιβάλ των Ματάλων

Μια πολύ σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το απόγευμα στο «Πέτρα και Βότσαλο» με θέμα την διοργάνωση του Φεστιβάλ των Ματάλων.

Να σημειωθεί ότι μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση για το ίδιο θέμα που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη, καθορίστηκε το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου ως το διάστημα διοργάνωσης  του Φεστιβάλ των Ματάλων. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν θέματα «ανοιχτά» όσον αφορά τον φορέα της διοργάνωσης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του dream fm 90,6 «Πρωινή Πτήση» ο κ. Γιώργος Τσαβολάκης, επαγγελματίας των Ματάλων, « την Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο «Πέτρα και Βότσαλο» θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των επαγγελματιών από Πιτσίδια και Μάταλα όσον αφορά την διοργάνωση του Φεστιβάλ. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν σαν Πιτσίδια και Μάταλα και σαν Επαγγελματίες θέλουμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση, είτε με μπροστάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο είτε με  την δημιουργία μιας εταιρείας. Αν πούμε όχι τότε το θέμα της διοργάνωσης πάει στο Δήμο» είπε ο κ. Τσαβολάκης.  

 

mesaralive.gr  03 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα