Συνάντηση με δικηγόρο θα έχουν το Σάββατο οι αγρότες στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  11 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με δικηγόρο θα έχουν το Σάββατο οι αγρότες στο Τυμπάκι

Σε «αναμμένα» κάρβουνα συνεχίζει να βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης, εν΄ όψη της εξαγγελθείσας απεργίας της ΠΝΟ στις 16 και 17 Μαΐου.

Στο Τυμπάκι, ο Αγροτικός Σύλλογος, συνεχίζει να έχει επαφές για το θέμα, ενώ σήμερα στις 11 θα πραγματοποιηθεί και η σύσκεψη που έχουν ζητήσει  από την Περιφέρεια Κρήτης οι εκπρόσωποι του.

Επίσης το Σάββατο στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Τυμπακίου, συνάντηση του Αγροτικού Συλλόγου με δικηγόρο, ο οποίος θα ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο για τις ασφαλιστικές δικλείδες που προσφέρει ο νόμος στην περίπτωση που οι αγρότες πληγούν από την απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ. Μια ενημέρωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα,  την οποία θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι αγρότες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΣ Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, έχει ζητήσει από τις πρώτες ώρες της εξαγγελίας της απεργίας της ΠΝΟ, να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση των αγροτικών προϊόντων, μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε καταστροφή. Μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει ότι βρίσκεται σε επαφή με δικηγόρο ώστε να κινηθεί και νομικά.

 

mesaralive.gr  11 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα