Συνάντηση με το δικηγόρο είχε η επιτροπή διεκδίκησης για την Υγεία

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με το δικηγόρο είχε η επιτροπή διεκδίκησης για την Υγεία

Φώτο: Mesaralive.gr

Με τη δικηγόρο κ. Λίτσα Χασουράκη, είχε συνάντηση χθες η επιτροπή φορέων για την διεκδίκηση των όσων δικαιούται η Μεσαρά και οι κάτοικοί της στον τομέα της υγείας.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Αρμουτάκη και της Αντιδημάρχου κ. Ελένης Τιτάκη, η επιτροπή ενημέρωσε τη δικηγόρο για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την διεκδίκηση καλύτερων υπηρεσιών υγείας στη Μεσαρά. Η δικηγόρος  έδωσε τις δικές της νομικές συμβουλές και κατευθύνσεις. Στην συνάντηση παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Μοιρών κ. Μαρία Πότση, καθώς  γιατρός και μαία από το ΠΙ Ζαρού.

Ετοιμάζουν συναυλία

Στο μεταξύ στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του καταστατικού του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Μοιρών. Ενός συλλόγου στον οποίο θα μπορεί να εγγραφεί ο καθένας και που στόχος του θα είναι η στήριξη του ΚΥ Μοιρών, όπως εξάλλου γίνεται σε πολλά Κέντρα Υγείας, όπου η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει και υποστηρίζει την δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας!

Στο επόμενο χρονικό διάστημα η επιτροπή φορέων για την Υγεία, συζητά και για την πραγματοποίηση συναυλίας για την στήριξη του Κέντρου Υγείας Μοιρών, και του συλλόγου Φίλων του ΚΥ Μοιρών. Όσον αφορά τη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας, η επιτροπή προχωρεί στη συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων ώστε στο ραντεβού που θα ζητήσει να έχει με την ηγεσία του Υπουργείου, τα στοιχεία αυτά να μιλούν από μόνα τους για τις τραγικές ελλείψεις και τις μεγάλες ανάγκες της Μεσαράς στον τομέα της Υγείας.

 

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα