Συνεχίζεται για τρίτη και τελευταία μέρα το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται για τρίτη και τελευταία μέρα το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών

Φωτο: Θωμάς Παρθενάκης

Μάγεψαν το κοινό οι Χορωδοί του Νότου, στην πρώτη μέρα του 2ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών, που άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη στο Αλσύλλιο του Κούλε στις Μοίρες.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται  8,9 και 10 Σεπτεμβρίου  και οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 18:30 το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται στις 24:00 τα μεσάνυχτα σύμφωνα με το πρόγραμμα!

Το Φεστιβάλ διοργανώνει η Θεατρική Ομάδα Μοιρών «Θέατρο Δίχως Όνομα» με είσοδο 2 ευρώ την ημέρα. Τα έσοδα των δραστηριοτήτων που θα περιλαμβάνουν Θέατρο, Εικαστικά και Μουσική,  θα διατεθούν για την κάλυψη εξόδων διοργάνωσης του Φεστιβάλ και κοινωφελής σκοπούς!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού, την  Περιφέρεια Κρήτης  το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας και το Βιβλιοπωλείο Αβραάμ.

Η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ συνοδεύτηκε από  ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι που προσέφεραν οι Χορωδοί του Νότου, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων που παρουσίασαν τραγούδια  από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο!

Την Δεύτερη μέρα το κοινό παρακολούθησε μια όμορφη θεατρική παράσταση από το Αρκαλοχώρι, ενώ σήμερα 10 Σεπτεμβρίου, η Θεατρική Ομάδα του Τυμπακίου παρουσιάζει στα πλαίσια του Φεστιβάλ την θεατρική της παράσταση "Μια τρελή τρελή οικογένεια.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ομαδική έκθεση των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών, αλλά και εκθέσεις ντόπιων καλλιτεχνών. Επίσης μπορεί να συμμετέχει σε εργαστήρια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

 

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα