Συνεχίζεται σήμερα στη Φανερωμένη το τριήμερο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού

mesaralive.gr  12 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται σήμερα στη Φανερωμένη το τριήμερο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού

Οι Σχολές Χορού Γεωργιλαδάκη διοργανώνουν, Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού στη Μεσσαρά.

Το Φεστιβάλ  ξεκίνησε χθες   Δευτέρα  11 Ιουλίου στα Πιτσίδια με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτσιδίων- Ματάλων όπου τον κόσμο διασκέδασε  ο Αντώνης Μαρτσάκης!

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα  Τρίτη 12 Ιουλίου στην Φανερωμένη με τη  συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανερωμένης και τιμητική βραδιά Γεώργιου Ρηγάκη(Γεωπόνος).  Τον κόσμο θα διασκεδάσει το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη.

Στις 13 Ιουλίου  έρχεται η σειρά του Πετροκεφαλίου όπου το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετροκεφαλίου.  Μια τιμητική βραδιά για το Γιώργο Βιτώρο, όπου τον κόσμο θα διασκεδάσει ο Λευτέρης Γεωργιλαδάκης και ο Κώστας Σαριδάκης. Οι Σχολές Χορού Γεωργιλαδάκη ευχαριστούν όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τη συνεργασία τους, τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από την πάνω Ελλάδα τους καλλιτέχνες Αντώνη Μαρτσάκη, Πέτρου Μαρούλη, Κώστα Σαριδάκη και Λευτέρη Γεωργιλαδάκη καθώς και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας! Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 21:00 μ.μ.

 

mesaralive.gr  12 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα