Συνεχίζονται οι εγγραφές για την απόβαση στην Αθήνα, στον Αγροτικό Σύλλογο στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  11 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι εγγραφές για την απόβαση στην Αθήνα, στον Αγροτικό Σύλλογο στο Τυμπάκι

Φωτο: mesaralive.gr

Έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον των αγροτών της Μεσαράς, για την συμμετοχή τους στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Αθήνα.

Όπως είπε στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού κ. Γιώργος Ντισπυράκης, στα γραφεία του Συλλόγου στο Τυμπάκι έχει προσέλθει αρκετός κόσμος και έχει  εγγραφεί, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται. «Το ενδιαφέρον είναι ίδιο με την προηγούμενη φορά που είχαμε συμμετάσχει ξανά στο αγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών» μας είπε ο κ. Ντισπυράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 5 περίπου το απόγευμα στο γραφείο του Αγροτικού Συλλόγου στο Τυμπάκι, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κ. Ντισπυράκη, θα κοπούν στο Ηράκλειο τα εισιτήρια απ΄ όπου θα τα παραλάβουν οι αγρότες που έχουν εγγραφεί στις λίστες και έχουν πληρώσει το αντίτιμο των 20 ευρώ για το ταξίδι στην Αθήνα μετ΄ επιστροφής.

Ο ίδιος θα βρίσκεται έξω από το κτήριο όπου κόβουν τα εισιτήρια στο Λιμάνι του Ηρακλείου για να παραδώσει σε όσους ταξιδεύουν τα εισιτήριά τους και να  μπουν στα πλοία. «Αν κάποιος θελήσει τελευταία στιγμή να ταξιδέψει στην Αθήνα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6932536666 για να συνεννοηθούμε ώστε να του κόψουμε το εισιτήριο» αναφέρει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  11 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα