Συνεχίζονται οι επιδείξεις ξιφασκίας από την Α.Λ.Μ

mesaralive.gr  06 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι επιδείξεις ξιφασκίας από την Α.Λ.Μ

Φωτο: mesaralive.gr

Συνεχίζονται οι επιδείξεις ξιφασκίας που ξεκίνησαν από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου, από την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς «Καπετάν Μιχάλης Κόρακας».

Μετά το ΔΣ Γαλιάς, τους Αγίους Δέκα και χθες τα Καπαριανά, σήμερα η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς υποδέχτηκε στην έδρα της  στις εγκαταστάσεις του Σωματείου την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της Ξιφασκίας και να μάθουν τα μυστικά του από τον πλέον αρμόδιο τον Προπονητή κ. Δημήτρη Φουστανάκη , ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή αυτή τη φορά στο Πετροκεφάλι!

Η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς σε σχετικό ενημερωτικό αναφέρει «Σήμερα είχαμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας την Ε και την ΣΤ τάξη του δημοτικού σχολείου Πετροκεφαλίου. 
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων μας και γνώρισαν από το προπονητή του σωματείου μας κ. Φουστανάκη Δημήτρη τα υλικά θέσεως της Ξιφασκίας, τα όπλα αλλά και όλο τον εξοπλισμό των αθλητών. 
Μετά την παρουσίαση οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ντυθούν και να πάρουν μια..... γεύση Ξιφασκίας . Αφού έπαιξαν μεταξύ τους μας αποχαιρέτησαν με ένα κάλεσμα από τον διευθυντή του σχολείου για την Παρασκευή ώστε να γνωρίσουν και οι υπόλοιπες τάξεις τι είναι η ξιφασκία.»

 

mesaralive.gr  06 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα