Συνεχίζονται σήμερα οι θερινές προβολές στη Φανερωμένη

Συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου οι Θερινές Προβολές του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με την ταινία «Lion»!
Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 21:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό!
Υπόθεση έργου: Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο.
Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.
Είσοδος: ελεύθερη.

Δείτε επίσης
- Ι.Ν Αγίου Τίτου: Σύμβολο αντίστασης και ανοικοδόμησης για το Τυμπακι
- Πολιτεία Τυμπακίου: Γενική Συνέλευση κι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ
- Tυμπάκι: Μια βραδιά πολιτισμού και οράματος στον Άγιο Τίτο
- Mε κάθε επισημότητα η αλλαγή σκυτάλης στο Α.Τ Φαιστού
- Τυμπάκι – Μια βραδιά γεμάτη μουσική και...προβληματισμούς με φόντο το παρόν και το μέλλον