Συνεχίζουν την παράδοση των επιτυχιών οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Τυμπακίου

mesaralive.gr  10 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζουν την παράδοση των επιτυχιών οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Τυμπακίου

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων κι έφεραν χαμόγελα στη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων του ΓΕΛ Τυμπακίου

Αλλη μια σχολική χρονιά έφτασε και τυπικά στο τέλος της,ενα τέλος που σηματοδότησε και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου για πολλά παιδιά που πλέον στο κατώφλι της ενηλικίωσης,ετοιμάζονται να ανοίξούν νέα σελίδα στη ζωή τους,να πατήσουν στα δικά τους πόδια,για πρώτη φορά,μακριά απο τις οικογένειες τους και να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις.

Για τους φετινούς απόφοιτους του ΓΕΛ Τυμπακίου,τη γενιά του 2002,αυτή η χρονιά,η κατα γενική ομολογία αλλόκοτη χρονία που επισκιάστηκε απο τον φόβο και την ανασφάλεια που έφερε στις ζωές μας η πανδημία ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο,με τις προσπάθειες τόσων ετών να αποδίδουν καρπούς και να βάζουν τα παιδιά,στην πλειοψηφία τους. στην τροχιά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκέκριμένα,στη φετινή διαδικασία διαγωνίστηκαν συνολικα 61 υποψήφιοι,με το ποσοστό επιτυχίας να είναι ιδιαίτερα υψηλό.επιβεβαιώνονας την αδιαμφισβήτη ποιότητα μαθητών που φέτος ανεβασαν ακόμα περισσότερο τον πήχυ κι εκπαιδευτικών του  ΓΕΛ Τυμπακίου που παραδοσιακά τροφοδοτεί με τα παιδιά του τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Τέλος,αναφορικά με τις βαθμολογίες,αυτοί που καταφεραν να ξεχωρίσουν λίγο περισσότερο είναι οι υποψήφιοι απο την ομάδα προσανατολισμού Οικονομιας και Πληροφορικής που σημείωσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες και στους οποίους θα αναφερθούμε,μεταξύ άλλων, σε ένα άρθρο-αφιέρωμα που ετοιμάζουμε και θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Απο την πλευρά μας,θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους απόφοιτους για την προσπάθεια τους,ανεξαρτήτως αποτελέσματος  και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν επιλέξουν να ακολουθήσουν.

 

mesaralive.gr  10 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα