Συνεχίζουν τις προκλήσεις με νέο χάρτη οι Τούρκοι

Κατάπτυστο χάρτη με τη μισή Ελλάδα, τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ υπό τουρκική κατοχή δημοσίευσε ισλαμιστικό περιοδικό, το οποίο υποστηρίζει φανατικά τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Κατάπτυστο χάρτη με τη μισή Ελλάδα, τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ υπό τουρκική κατοχή δημοσίευσε ισλαμιστικό περιοδικό, το οποίο υποστηρίζει φανατικά τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Χάρτης-πρόκληση
Η ανάρτηση στο Twitter από το ισλαμιστικό περιοδικό Μισβάκ του νέου τουρκικού χάρτη-πρόκληση έγινε μετά την κυκλοφορία γραμματοσήμου που εξέδωσαν οι ιρακινές κουρδικές αρχές, με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα, και δείχνει το κουρδικό κράτος να επεκτείνεται εντός της Τουρκίας.
«Εμείς θα τον ζωγραφίσουμε»
Αναφέρεται μάλιστα η χρονολογία 2023 κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας.
Δείτε επίσης
- Λιμεναρχείο Ηρακλείου : έκτακτη προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους αύριο Παρασκευή
- Η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ψήφισε τον Βασίλη Φλωρίδη για εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Αποφυλακίζονται Παππάς και Παναγιώταρος
- Εκθαμβωτική γιορτή στη Νάπολη: Γιορτάζουν την ίδρυσή τους από τους Έλληνες - Δείτε εικόνες
- ΟΟΣΑ:Τι λέει ο Οργανισμός για τις αγροτικές επιδοτήσεις, το ρεύμα και την παραγωγικότητα στην Ελλάδα
Σχετικά άρθρα
- Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις με... φόντο τον θάλλασιο χωροταξικό σχεδιασμό
- Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα-Προαναγγέλει γεωτρήσεις νότια της Κρήτης ο Ερντογάν
- Απάνθρωπο: Τούρκοι εγκατέλειψαν γυμνούς μετανάστες στις όχθες του Έβρου
- ΕΕ: «Ράπισμα» σε Τουρκία για απειλές κατά της Ελλάδας
- Οι προκλήσεις της Τουρκίας και οι ανησυχίες για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο