Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε… «δύο δόσεις» στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  03 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε… «δύο δόσεις» στο Τυμπάκι

φωτο:mesaralive.gr

Δεν ολοκληρώθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Τυμπάκι την Τρίτη το βράδυ, αφού για την συζήτηση των δύο πρώτων θεμάτων - και κυρίως του Χωροταξικού - απαιτήθηκε πολύωρη συζήτηση, ενώ για την συζήτηση του θέματος που αφορούσε τη λήψη δανείου, υπήρξαν ενστάσεις για το προχωρημένο της ώρας και τελικά αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα και πριν ξεκινήσει η συζήτηση για το δάνειο, είχε αποχωρήσει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Κοκαράκης ζητώντας και αυτός να μην συζητηθεί το θέμα του δανείου λόγω του προχωρημένου της ώρας και επειδή ήδη είχε πάει 12 τα μεσάνυχτα.

Το επείγον του θέματος τόνισε η πλευρά της δημοτικής αρχής προκειμένου αυτό να συζητηθεί παρά το προχωρημένο της ώρας, όπως και έγινε.

Το θέμα συζητήθηκε και πάρθηκε και απόφαση κατά πλειοψηφία υπέρ της δανειοδότησης.

 Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί και το βράδυ της Τετάρτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Τυμπακίου και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με τα υπόλοιπα θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της συνεδρίασης και πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση της ημερήσιας διάταξης,  τέθηκαν πολλά ερωτήματα από τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χάρη Κοκαράκη, που αφορούσαν θέματα του Τυμπακίου και τα οποία όπως αναφέρθηκε θα απαντηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Μέσα από τα ερωτήματα αυτά εκφράστηκε η αγωνία των δημοτικών συμβούλων για σοβαρά θέματα που προβληματίζουν την ΔΕ Τυμπακίου και τους κατοίκους του.

Αναλυτικά τα ερωτήματα στις επόμενες αναρτήσεις μας.

 

mesaralive.gr  03 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ