Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

mesaralive.gr  16 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, συγκαλείται απόψε στο Δ. Φαιστού με θέμα την αποδοχή των όρων για τη λήψη δανείου από το Παρακαταθηκών και Δανείων, για τη χρηματοδότηση των χρεών του Δήμου.

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση σύγκλησης της 19ης Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει την 16η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα  Τετάρτη και ώρα 19.30 στην αίθουσα «Μιχαήλ Χαρ. Ζαχαριουδάκη» στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας  με το παρακάτω θέμα:

Ο λόγος της έκτακτης συνεδρίασης είναι ότι λόγω και της μεγάλης καθυστέρησης για την έγκριση του δανείου από το Τ.Π.Δ ο Δήμος παραμένει ακόμα χωρίς προϋπολογισμό με αποτέλεσμα κρίσιμες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του να μην επιιδέχονται καμία επιπλέον καθυστέρηση ή αναβολή.

Εισηγητής Δήμαρχος  κ. Αρμουτάκης Γεώργιος

1. Αποδοχή των όρων για τη λήψη δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χρηματοδότηση χρεών του Δ. Φαιστού Ν. Ηρακλείου που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού 2015, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 37/Α/11-5-2015)».

 

mesaralive.gr  16 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα