Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή από άντρες του Α.Τ. Μοιρών

mesaralive.gr  29 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή από άντρες του Α.Τ. Μοιρών

Φωτο: inlife.inpaok.com

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, σε ένα 36χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλγερίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 36χρονος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου , αφαίρεσε κινητό  τηλέφωνο και γυαλιά ηλίου.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Όπως προέκυψε, ο 36χρονος σε προγενέστερο χρόνο  διέπραξε ακόμα δύο κλοπές στο εν λόγω κατάστημα, αφαιρώντας από θαμώνες του καταστήματος το συνολικό χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ, 3 δολάρια και 1.200 κορώνες την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  29 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα