Συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο για παράνομη κατοχή όπλου

neakriti.gr  20 November, 2018
Συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο για παράνομη κατοχή όπλου

Βρέθηκαν στο σπίτι του 43χρονου και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρας

Χειροπέδες φόρεσαν αστυνομικοί το πρωί έναν 43χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής, στον Δήμο Χερσονήσου, μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Ο άνδρας συνελήφθη με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Συνελήφθη, σήμερα (20.11.2018) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (20.11.2018) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 43χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικού Τμήματα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

neakriti.gr  20 November, 2018