Συνελήφθη ένας, αναζητούνται δύο για τον άγριο ξυλοδαρμό Αμερικανού

mesaralive.gr  18 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Συνελήφθη ένας, αναζητούνται δύο για τον άγριο ξυλοδαρμό Αμερικανού

Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

Υπόθεση άγριας επίθεσης, ξυλοδαρμού και ληστείας σε βάρος Αμερικανού που υπηρετεί στην Αμερικανικη βάση (ευκολία) στο Ακρωτήρι εξιχνίασε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Το βραδυ της περασμένης Παρασκευής ο 35χρονος διασκέδαζε σε μπαρ στο κέντρο της πόλης οταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση απο 3 αλλοδαπούς οι οποίοι τον έσυραν κυριολεκτικά έξω απο το μπαρ σε έναν παράδρομο και αφού τον χτύπησαν άγρια τον οδήγησαν με την βία σε ενα μηχάνημα ΑΤΜ του απέσπασαν χρηματικό ποσο και στην συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Ο 35χρονος κατέθεσε μήνυση κατ” αγνώστων και οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Την Τρίτη συνελήφθη ένας 28χρονος υπήκοος Συρίας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό.

Απο την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δυο ατόμων που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και οι οποίοι σύμφωνα με τα μεχρι τώρα στοιχεία είναι ένας ακομα υπήκοος Συριας και ένας υπήκοος Γεωργίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων.

 

 

cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  18 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα