Συνελήφθη στα Χανιά 40χρονη έμπορος  «θανάτου»

  13 October, 2018 ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη στα Χανιά 40χρονη έμπορος  «θανάτου»

Στα δίχτυα των Αστυνομικών αρχών της Κρήτης πιάστηκε την Παρασκευή μια 40χρονη, που συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Χανίων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zarpanews, «συνελήφθη, την Παρασκευή το βράδυ, 40χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (12.10.2018) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντοπίστηκε η 40χρονη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ηράκλειο και συνελήφθη.

 

  13 October, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα