Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στις Μοίρες

  28 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στις Μοίρες

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση από τις αρχές!

Σε δύο συλλήψεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προχώρησε η αστυνομία στο Ηράκλειο για τη ληστεία που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, σε κατάστημα ΟΠΑΠ play, στις Μοίρες, κοντά στο ΚΤΕΛ, με λεία 18.000 ευρώ.

Αν διεκδικούσε Όσκαρ σκηνοθεσίας ο υπεύθυνος του καταστήματος του πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος σύμφωνα με την Ασφάλεια Ηρακλείου σκηνοθέτησε την ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη με την βοήθεια συνεργού του μάλλον θα έπαιρνε ένα σκέτο …βατόμουρο.

Ως υπεύθυνος του καταστήματος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν υπό στενό αστυνομικό κλοιό για κατάθεση, αμέσως μετά την διάπραξη της ληστείας που σημειώθηκε λίγο μετά την αποχώρηση του από το πρακτορείο. Τα λεγόμενα του μάλλον δεν «κούμπωσαν» καλά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου που τον κράτησαν όλη τη νύχτα, υποβάλλοντας του αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τις κινήσεις του μετά την απομάκρυνση του από το κατάστημα.

Ο υπάλληλος φέρεται να έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και αργά το μεσημέρι ομολόγησε στην Αστυνομία. Όπως προέκυψε ο συνεργός του, επίσης ντόπιος από την περιοχή, ήταν εκείνος που εισέβαλε στο πρακτορείο με ψεύτικο όπλο και αποκριάτικη μάσκα.

 

  28 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ