
Χωρίς ειδική προετοιμασία... με αγνά υλικά.
Υλικά
450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
Πιπεριά τσίλι κόκκινη
2 σκελίδες σκόρδο
½ κρεμμύδι
Αλάτι
1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι.Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια. Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα. Καθόλου νερό
Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης
- Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές
- Εκρήξεις σε αμερικανική βάση στην Ντόχα του Κατάρ- Ξεκίνησαν τα ιρανικά αντίποινα
- Reuters: Συναγερμός για πιθανό χτύπημα του Ιράν σε αμερικανική βάση
- ΟΗΕ: Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία για εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα
- Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο: Βομβάρδισαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν