Super League: Μάγκας ΟΦΗ “άλωσε” το ΟΑΚΑ-Σημαντικό τρίποντο για τον Άρη (hl)

  21 December, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Μάγκας ΟΦΗ “άλωσε” το ΟΑΚΑ-Σημαντικό τρίποντο για τον Άρη (hl)

Γρήγορα όμως ο ΟΦΗ βρήκε απάντηση καθώς στο 24' ο Μαρινάκης κινήθηκε απ' τα δεξιά, σέντραρε στην περιοχή της Ένωσης και ο Λάμπρου με ένα δυνατό σουτ ισοφάρισε (1-1).

 Η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα την έφερνε ξανά σε θέση ισχύος, αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έφτασε στο γκολ επιτυγχάνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Στο 60' ο Τοράλ έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια, πάσαρε στον Γκαγιέγος, ο οποίος άνοιξε προς τον Καμάου, που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπιασε ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή και πέτυχε την απόλυτη ανατροπή (1-2).

Στο 87' η ΑΕΚ είχε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει καθώς έπειτα από σουτ του Αμραμπάτ, η μπάλα χτύπησε στο ανοιχτό χέρι του Μπαλογιάννη. Ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση, αλλά η εκτέλεση του Αμραμπάτ ήταν κακή καθώς κατέληξε άουτ!

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν (66' Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες (66' Σιμάνσκι), Σάκχοφ (77' Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (65' Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84' Γέβτιτς), Αραούχο.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν (58' Καμάου), Τοράλ (77' Γιαννούλης), Λάμπρου (65' Τσιλιανίδης), Φαν Ντάινεν (65' Καστάινιος).

Πολύτιμη νίκη για τον Άρη

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Άρης επί του Ιωνικού στο Κλ. Βικελίδης χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμαρά. Ωστόσο οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να ανέλθουν στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ καθώς η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, διατήρησε τους Κρητικούς στο +1 και με παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και επικράτησε δίκαια του μαχητικού Ιωνικού.

 Ο Άρης άρχισε το παιχνίδι με όρεξη στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ. Ήταν πιεστικός, δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες, όμως καμία απ' τις οχτώ τελικές που είχε στον στόχο δεν κατέληξαν στα δίχτυα, είτε λόγω του εξαιρετικού Χουτεσιώτη, είτε λόγω αναποτελεσματικότητας των μεσοεπιθετικών των Κιτρίνων. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η τεράστια ευκαιρία του Ιτούρμπε, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ του Ιωνικού, πλάσαρε αλλά ο Μύγας πρόλαβε κι απομάκρυνε στη γραμμή.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Άρης έφτασε άμεσα σ' αυτό που έψαχνε μανιωδώς στο πρώτο 45λεπτο. Ο Μύγας ανέτρεψε τον Μαντσίνι, ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι και ο Καμαρά ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0 στο 49' με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Άρης: Κουέστα, Λούμορ (78' Γκάνεα), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ματίγια (78' Μάνος), Σάσα, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (65' Γκάμα), Καμαρά.

 Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρομαό (45' Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας (88' Βαφέας), Καμπράλ, Κάνιας (88' Ματσούκας), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Μάναλης, Λένις.

 

  21 December, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα