Super League: Πρεμιέρα με ματσάρα και έξι γκολ στο Βόλο (hl)

  20 August, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Πρεμιέρα με ματσάρα και έξι γκολ στο Βόλο (hl)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, με προβολή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τον έναν βαθμό στον Αστέρα Τρίπολης, στο Πανθεσσαλικό, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-3, στην πρεμιέρα της Super League με τον Βόλο. Αν και οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 28΄ με τον Ασιέρ Μπενίτο, η ομάδα της Μαγνησίας απάντησε με τρία γκολ, από τους Τομ Φαν Βεερτ (33΄), Πάολο Φερνάντες (56΄) και Μίλος Ντέλετιτς (65΄). Ο Αστέρας μείωσε στο 68΄ με τον Λέο Τιλίκα και εκεί που όλα έδειχναν πως η επιστροφή στην Τρίπολη θα ήταν άνευ βαθμού για τους φιλοξενούμενους, ο Αργεντινός επιθετικός... μίλησε την κρίσιμη στιγμή.   

Κι αν οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό, το θέαμα ήταν σίγουρα... πλούσιο, αφού οι φίλαθλοι είδαν έξι γκολ και αρκετές καλές φάσεις. Ο Βόλος είχε 9 τελικές, ενώ ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 τελικές. 
 
Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, ο Μπενίτο με ωραία τελική-λόμπα άνοιξε το σκορ στο 26΄ αλλά αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Mετά το VAR, όμως αποφασίστηκε πως μετράει το γκολ, το οποίο ήταν και το πρώτο της σεζόν και καταλογίστηκε στο 28'. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Μπενίτι στην Ελλάδα. Ο Βόλος έγινε πιο κινητικός με κορυφαίους τους Ντέλετιτς και Φαν Βεερτ. Ο τελευταίος στο 33ο λεπτό, μετά από σέντρα του Άλχο, με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 56΄ ο Πάολο Φερνάντες αξιοποίησε το passing game της ομάδας του γύρω από τα αντίπαλα καρέ και με ένα φαλτσαριστό πλασέ «έγραψε» το 2-1. Ο Πάολο Φερνάντες ήταν δημιουργός και του τρίτου γκολ του Βόλου, αφού με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στον Ντέλετιτς για να κάνει αυτός το 3-1 με πλασέ στο 65ο λεπτό. Τρία λεπτά αργόρα, ο Αστέρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι, όταν μετά από σέντρα του Αλβαρες ο Τιλίκα βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο ματς. Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Βόλος όδευε για νίκη και τρίποντο, ο Μπαράλες, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90 +8'), με δημιουργό τον Ατιένθα, με προβολή ισοφάρισε σε 3-3. 
 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ματίγια, Σιελής, Εσκοβάλ, Κλέιμαν - Γκαρντάβσκι, Μπερτόλιο, Μουνάφο

ΒΟΛΟΣ (Τάνσο Όσβαλντ): Κλέιμαν, Άλχο (82΄ Άλχο), Σιελής, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57΄ Ουεντραόγκο), Πάολο Φερνάντες (88΄ Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Ντέλετιτς (82΄ Ουές), Φαν Βέερτ 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (71΄ Σόνι), Στάνκο, Μπερτόλιο, Γκαρντάφσκι (61΄ Σίτο / 78΄ Γκαρσία), Ριέρα (46΄ Τιλίκα), Μπενίτο (61΄ Μπαράλες)

 

  20 August, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα