Super League: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (hl)

  06 March, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (hl)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο υπό τις οδηγίες του Μίτσελ Γκονζάλες, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6-0 τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Πεπ Μπιελ (2’, 49') και Σέρτζι Κανός (86', 88') σκόραραν από δύο φορές, ενώ δίχτυα βρήκαν ακόμα και οι Ίνμπομ Χουάνγκ (38'), Σεντρίκ Μπακαμπού (58'πέν.). 

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με το... καλησπέρα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπιελ με ωραία ατομική ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Νταβίντ Γκροφ, «γράφοντας» το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να σπαταλά ευκαιρίες, πότε με τον Κώστα Φορτούνη (11’) και πότε με τον Γιώργο Μασούρα (15’). Όχι πως οι Βοιωτοί έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Στο 23’ πλησίασαν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Παναγιώτη Συμελίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.  

Ο Γκροφ ήταν και πάλι στο 25’ αυτός που σταμάτησε τη (νέα) κεφαλιά του Μασούρα ενώ ο Πασχαλάκης ήταν στη σωστή θέση για να μπλοκάρει το σουτ του Γιάννη Γιαννιώτα στο 37'. Στο επόμενο λεπτό, ο Ολυμπιακός έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Από το σημείο του κόρνερ, ο Φορτούνης έστειλε συστημένη την μπάλα στον Χουάνγκ, που με δεξί σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. 

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ. Ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μπιελ, ο οποίος ξεπέρασε και τον Γκροφ για το 3-0. Πέντε λεπτά μετά, έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο Κωνσταντίνος Περράκης καταλογισε πέναλτι σε χέρι του πεσμένου Τριαντάφυλλου Τσάπρα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπακαμπού, πετυχαίνοντας το 12ο τέρμα του στη Super League. 

Ο Παϊτίμ Κασάμι ήταν ο επόμενος που απείλησε, στο 68', την εστία του Γκροφ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όπως άστοχο ήταν και το σουτ του Μασούρα τρία λεπτά αργότερα. Ο Παναγιώτης-Μάριος Βήχος δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να νικήσει τον Πασχαλάκη στο 78', με τον Γκροφ να προλαβαίνει τον εφορμούντα Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αντεπίθεση. Εν τέλει, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε πέμπτο γκολ, με τον Κανός να βρίσκει δίχτυα έπειτα από τη σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά. Το σκηνικό, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές, επαναλήφθηκε δύο λεπτά μετά, για το τελικό 6-0. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι στη δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕΚ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα, τη στιγμή που οι Βοιωτοί του Γιάννη Πετράκη παραμένουν εγκλωβισμένοι στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)  

Κίτρινες: Μασούρας, Ανδρούτσος - Χάμοντ, Παζ.   

Οι συνθέσεις:  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Ραμόν, Φορτούνης (73' Βαλμπουενά), Ανδρούτσος, Μασούρας (73' Μποτούτσι), Μπιελ (59' Κανός), Μπα, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Σαμασέκου, Ντόη, Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).  

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (70' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58' Σαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας (82' Τορό), Βρακάς (71' Σαχπεκίδης).   

*Πριν την σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.  

Πέρασε απο το Γεντί Κουλέ η ΑΕΚ

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» η ΑΕΚ, κερδίζοντας με 3-0 τον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Νορντίν Άμραμπατ (43’, 49') και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (62') σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που προσπέρασε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό κι έδειξε πανέτοιμη για τη συνέχεια της «διαβολοβδομάδας» που θα τη φέρει απέναντι σε Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). 

Το παιχνίδι, πάντως, ήταν πολύ νευρικό στο ξεκίνημά του. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18' κι ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Νουά Ντίκο να γίνεται παραλήπτης της σέντρας του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη, αλλά με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιώργου Αθανασιάδη. Με ανάλογο τρόπο ήρθε κι η πρώτη απειλή για την ΑΕΚ, τρία λεπτά μετά, όμως η κεφαλιά του Άρολντ Μουκουντί μετά το κόρνερ του Εχσάν Χατζισαφί βρήκε σε ετοιμότητα τον Χρήστο Μανδά.

Ο οποίος επενέβη με εντυπωσιακό τρόπο στο φαλτσαριστό δεξί σουτ του Γκατσίνοβιτς στο 27', με τους «κιτρινόμαυρους» να ανεβάζουν την πίεσή τους. Στο 35' το πλασέ του Στίβεν Τσούμπερ από το ωραίο γύρισμα του Άμραμπατ ήταν αδύναμο ενώ επτά λεπτά ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αστόχησε μετά την κάθετη πάσα του Χατζισαφί. Η πίεση εν τέλει έφερε αποτέλεσμα στο 43'. Ο Πέτρος Μάνταλος εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ προς τον Άμραμπατ, ο Μαροκινός σούταρε, η μπάλα κόντραρε ελαφρώς και ξεγέλασε τον Μανδά για το 0-1.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά στο επόμενο δίλεπτο ο Αθανασιάδης χρειάστηκε να επέμβει σωτηρία, αρχικά σε προσπάθεια του Μάρκο Μπάκιτς (44') κι εν συνεχεία σε αριστερό βολέ του Μπαλογιάννη (45'), κρατώντας το προβάδισμα για την «Ένωση».  

Η ΑΕΚ μπήκε απελευθερωμένα στο δεύτερο μέρος και βρήκε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Άμραμπατ. Σε φάση διαρκείας και κακό διώξιμο του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο 35χρονος εξτρέμ με σκαστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ για το 0-2 στο 49'. Ο Μπάκιτς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 55', σουτάροντας πίσω από το κέντρο, ωστόσο του το χάλασε ο Αθανασιάδης διώχνοντας δύσκολα σε κόρνερ. 

Βρίσκοντας ελεύθερους χώρους, οι φιλοξενούμενοι έκαναν πλέον... πάρτι. Από ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα του Μάνταλου, ο Γκατσίνοβιτς φάτσα με τον Μανδά πλάσαρε για το 0-3 στο 62'. Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας βρέθηκαν κοντά στο γκολ της τιμής στο 73', μετά από προσπάθεια του Τιεβί Μπιφουμά, αλλά ο Μιγκέλ Μεγιάδο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. 

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, καθώς ο Μανδάς σταμάτησε σε τετ α τετ τον Τομ φαν Βέερτ στο 85', με τον «Δικέφαλο» να παίρνει το «τρίποντο» και να περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας στο μυαλό της πια το εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (8/3, 17:30). Από την άλλη, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τα Play Out, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως είναι πιο επικίνδυνος μακριά από το Ηράκλειο. 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)  
Κίτρινες: Μπάκιτς, Λάρσον, Ντίκο - Βίντα, Άμραμπατ. 

Οι συνθέσεις:  

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον (88' Μαρινάκης), Μπαλογιάννης (67' Μπιφουμά), Θοράρινσον, Διαμαντής, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς (88' Τσιλιανίδης), Τοράλ (67' Μοσκέρα), Ντίκο (74' Γκρόνινγκ). 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (76' Φράνσον), Μάνταλος (82' Σιντιμπέ), Αμραμπατ (78' Ελίασον), Τσούμπερ (82' Φαν Βέερτ). 

Εξάσφαιρος και ο ΠΑΟΚ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 6-0 επί του Ιωνικού στο γήπεδο της Τούμπας, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αλέξις Ρομαό (2’αυτ.), Γιάννης Κωνσταντέλιας (24’), Μπράντον Τόμας (28’), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (30’), Τόμας Κετζιόρα (54’) και Στέφανος Τζίμας (90’+1’) τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο κορυφαίος ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Τζίμα να γράφει ιστορία. Λίγα πράγματα από το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου που, στη «μάχη» για την παραμονή, έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ζινεντίν Μασάς (48’).  

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από πάρα πολύ νωρίς, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Νάρεϊ που συμμετείχε σε όλα τα γκολ της ομάδας του μέχρι να γίνει αλλαγή. Από τα αριστερά συνεργάστηκαν οι Ράφα Σοάρες και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Κάλεντ Νάρεϊ που σούταρε και, μετά την παρέμβαση του Αλέξις Ρομαό, κατέληξε στα δίχτυα του Λευτέρη Χουτεσιώτη για το 1-0, μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Σεμπά έκανε το... λάθος να απειλήσει δις την εστία του Ντόμινικ Κοτάρσκι, στο 15’ με «κεραυνό» και στο 19’ με πλασέ και οι φιλοξενούμενοι το... πλήρωσαν.  

Μέσα σε επτά λεπτά, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ, εκτοξεύοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 24’, ο Κωνσταντέλιας ήταν αποδέκτης του συνδυασμού των Τιάγκο Ντάντας και Νάρεϊ, πλασάροντας για το 2-0. Γκολ στα 20α γενέθλια του Βολιώτη μεσοεπιθετικού. Τέσσερα λεπτά μετά, από νέα πάσα του Νάρεϊ, ο Τόμας ξέφυγε από τον Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι κι από κοντά νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 3-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ήταν η σειρά του Ζίβκοβιτς να βρει δίχτυα. Υπέροχο «τσίμπημα» της μπάλας με το αριστερό από τον διεθνή Σέρβο εξτρέμ για το 4-0.  

Ηταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο... Μασάς για τον Ιωνικό. Ο 27χρονος Γάλλος μέσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 49’ - η πρώτη στο τέλος του πρώτου μέρους - αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τον Τόμας (51’) αλλά δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και στην προβολή του Κετζιόρα τρία λεπτά μετά, έπειτα από νέα σέντρα του Νάρεϊ. Πρώτο γκολ του Πολωνού μπακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.  

Το ευρύ σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Λουτσέσκου να βάλει «φρέσκο» αίμα στο ματς. Το δυνατό σουτ του Τάισον στο 68’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωνικού αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από ασίστ του Ράφα Σοάρες, ο Τζίμας πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στα βιβλία της ιστορίας. Σε ηλικία 17 ετών και τριών μηνών παρά... μία ημέρα, έγινε ο νεότερος σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά», αφήνοντας πίσω του τον Γιώργο Κούδα.  

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην τέταρτη θέση και το -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ κι ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία (Τετάρτη 8/3, 19:00) ενώ ο Ιωνικός καλείται να ανασυνταχθεί καθώς επέστρεψε στην προτελευταία θέση.  

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα).  

Κίτρινες: Κάνιας, Μασάς.  

Κόκκινες: Μασάς (48’)  

 

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο (58’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (59’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (76’ Ρικάρντο), Τόμας (71’ Τζίμας).  

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Αντούνες (46’ Τσίμπσαχ), Μασάς, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Ρομαό, Λοβέρα (77’ Πογκοσιάν), Κάνιας, Σεμπά (77’ Τσιριγώτης), Μάντζης (77’ Μάνος). 

Διπλό πεντάδας στα Γιάννενα ο Βόλος

Δυνατά στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League, παρέμεινε ο Βόλος ΝΠΣ έπειτα από τη νίκη του με 1-0 μέσα στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Στάθης Τάχατος στο 83ο λεπτό σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.   

Το πρώτο μέρος ήταν, επιεικώς, μέτριο. Οι Ηπειρώτες είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των Θεσσαλών. Η κατοχή της μπάλας έφτασε και στο 70%, ωστόσο αυτό το στατιστικό δε μετουσιώθηκε σε γκολ ή ευκαιρίες για τον ΠΑΣ. Πλην μίας, στο 43ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπόρις Κλέιμαν.   

Με πιο δραστήριο τον Κλόντιου Μπαλάν, οι γηπεδούχοι του Θανάση Στάικου μπήκαν ορεξάτα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρουμάνος στο 55’ αστόχησε από πλάγια θέση ενώ στο 61’ ανάγκασε σε επέμβαση τον Κλέιμαν. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παλμοί ανέβηκαν. Το φάουλ του δραστήριου Σωτήρη Νίνη (81’) έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναγιώτη Τσιντώτα, για να έρθει δύο λεπτά μετά το γκολ για τον Βόλο.  

Ο Μίκαελ Τσιρίνος έβγαλε τη σέντρα και ο Τάχατος, στην πρώτη του παρουσία στην αρχική ενδεκάδα, πέτυχε με κεφαλιά το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα των Θεσσαλών. Ο Νταν Ριένστρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» γνώρισε την ήττα που τον κρατά σε εγρήγορση ενόψει της έναρξης των Play Out. Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ετοιμάζεται με αξιώσεις να διεκδικήσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στη διαδικασία των Play Off.  

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)  

Κίτρινες: Τζίνο - Τσιρίνος.  

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73’ Λώλης), Μπάλαν (79’ Μπατίστ).  

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ταχάτος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης/90’ Ασλανίδης), Πιρές (90’+3’ Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.  

Γκέλα στη Λαμία για τον ΑΡΗ

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληροι μήνες για να επιστρέψει η Λαμία στις επιτυχίες. Τα γκολ των Βικίντας Σλίβκα (15’) και Νίκου Βέργου (26’) χάρισαν στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου τη νίκη με 2-1 επί του Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Φλύαροι οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς (44’), πέφτοντας στην έκτη θέση.  

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να μπήκαν πιο ορεξάτα στο ματς, ωστόσο έπειτα από το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Μάλιστα, στο 15’ άνοιξαν και το σκορ, όταν ο Νταβίντ Σιμόν βρήκε ωραία τον Σλίβκα μέσα στην περιοχή και ο Λιθουανός με σουτ νίκησε τον Χουλιάν Κουέστα για το 1-0. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη είχε προβλήματα. Κι αν η κίτρινη κάρτα στον Νικολά Ενκουλού ήταν το προειδοποιητικό μήνυμα, στο 26’ το λάθος του Καμερουνέζου στόπερ έδωσε την ευκαιρία στον Βέργο, που έκλεψε την μπάλα, να «εκτελέσει» τον Κουέστα για το 2-0.  

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το... φιλί της ζωής λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Πάλμα στη μεσαία γραμμή και πρώτη κεφαλιά του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο Μπράμπετς με δεύτερη κεφαλιά νίκησε τον Θανάση Γκαραβέλη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Γκολ που έδωσε τη δυνατότητα στον Απόστολο Τερζή να κάνει διπλή αλλαγή στην ανάπαυλα, θέλοντας να ωθήσει την ομάδα του στην ανατροπή.  

Η βροχή που ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έπαιξε το δικό της ρόλο. Ο Άρης απείλησε στο 55’, με την κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία έπειτα από σέντρα του Μάρβιν Πίρσμαν, να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Στην άλλη πλευρά, ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ ανάγκασε σε εξαιρετική επέμβαση τον Κουέστα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ενώ στο 62’ ήταν η σειρά του Φαμπάνο Λέισμαν να σπαταλήσει σπουδαία ευκαιρία από τη μικρή περιοχή.  

Η τελευταία κλασική ευκαιρία χάθηκε για τον Άρη στο 78’, όταν ο Νταρίντα πέρασε την μπάλα στον Ράφαελ Καμάτσο, αυτός βρήκε τον Αντρέ Γκρέι στο ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ του αφύλακτου Τζαμαϊκανού ήταν άστοχο. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, αφού ο Γιώργος Σαραμαντάς πρόλαβε με τρομερή προβολή το πλασέ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.  

Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στη σεζόν και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ρίχνοντας, παράλληλα, τον Άρη, στην έκτη.  

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).  

Κίτρινες: Τζανδάρης, Σλίβκα, Γκαραβέλης - Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Γκρέι.  

 

Οι συνθέσεις:  

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης, Σλίβκα (82’ Μανούσος), Μαρτίνεθ (82’ Σαραμαντάς), Ασκόφσκι (59’ Στάνκο), Νούνιες (74’ Βασιλαντωνόπουλος), Βέργος. 

ΆΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ενκουλού (46’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (69’ Καμάτσο), Ιτούρμπε (69’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (46’ Γκρέι), Καμαρά. 

 

  06 March, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα