Super League: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (ΗL)

  23 September, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (ΗL)

Το παρθενικό γκολ του Καμαρά στο πρωτάθλημα, μόλις στο 10ο λεπτό, έφτανε και περίσσευε στον Αρη για να κάνει σεφτέ στις νίκες του τη φετινή σεζόν και να επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού, που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και μάλιστα με το ίδιο σκορ και πανομοιότυπο τρόπο με τα Γιάννινα. Δεχόμενος γκολ στην πρώτη υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου του, δηλαδή, και μη μπορώντας να βγάλει ουσιαστική αντίδραση στο υπόλοιπο διάστημα και μη δημιουργώντας κραυγαλέες ευκαιρίες παρά μόνο την κατοχή της μπάλας.

Ιδανική εκκίνηση Άρη με Καμαρά

Το ματς ξεκίνησε με τον Αρη να εκμεταλλεύεται την πρώτη συγκυρία που του παρουσιάστηκε, όταν μετά από βολέ του Διούδη ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με κεφαλιά τροφοδότησε τον Μπερτόλιο, ο οποίος του σέρβιρε το γκολ στο… πιάτο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν αστόχησε σε κενή εστία και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 10’ (1-0). 

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο αντέδρασε και ήταν η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες απειλητικές καταστάσεις στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα των ημιχρόνων, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη που δεν κατάφερε να σκοράρει σε ισάριθμες κεφαλιές (23’ και 25’).  Οι πράσινοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από το 20’ λεπτό και μετά, δίχως ωστόσο να τη μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν οριακά περισσότερες τελικές (τρεις έναντι δύο) και την κατοχή της μπάλας (49%-51%), αλλά με το σκορ να παραμένει 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάντζιος έβαλε τον Εντιαγέ αντί του Μπερτόλιο για να ενισχύσει ανασταλτικά τον άξονά του και οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά μετά το γκολ του Καμαρά με το πανέμορφο σουτ του Μαντσίνι που «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι του Διούδη. Ο Αρης πίεσε πιο ψηλά και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 59’ από στατική φάση και κεφαλιά του Εντιαγέ εκτός εστίας. 

Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιωαννίδη στο 69’ και ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 76’ με κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Κουέστα του είπε όχι.  Το τριφύλλι πήρε μέτρα μετά τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει την κραυγαλέα ευκαιρία και έτσι ο Αρης έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε πολύτιμο οξυγόνο ενόψει της συνέχειας, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του με το ίδιο σκορ. 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα (90’+1’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (46’ Εντιαγέ), Μαντσίνι (82’ Ιτούρμπε), Γκάμα (71’ Ματέο), Καμαρά. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας (87’ Λούντκβιστ), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (72’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες (61’ Παλάσιος), Βιτάλ, Ιωαννίδης (86’ Μακέντα). 

Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακο

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα φτάνοντας σε ευρεία νίκη με 4-1, στο πλαίσιο της -εμβόλιμης- 3ης αγωνιστικής της Super League. Σε αντίθεση με τα τελευταία τους ματς, αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» συνδύασαν τη νίκη με καλό, κατά διαστήματα, ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση, παίρνοντας ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων δύο «εξόδων» με Αστέρα Τρίπολης και Φενέρμπαχτσε. Κορουφαίοι για τους νικητές οι Μασούρας (1 γκολ, 1 ασίστ) και Τικίνιο (2 γκολ), με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει λογαριασμό στο Λιμάνι. Βρουσάι και Ντάουντα τα άλλα δύο γκολ.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, ήταν... ιδανική για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου τα οποία απλοποίησαν σε τεράστιο βαθμό το έργο του. Γενικότερα, οι Πειραιώτες αυτή τη φορά δεν παρασύρθηκαν από (τον συνήθως αργό) ρυθμό του αντιπάλου, κρατώντας το τέμπο αρκετά ψηλά για αρκετή ώρα και κάνοντας το γνωστό παιχνίδι κατοχής με γρήγορη και αποτελεσματική κυκλοφορία μπάλας.

Ήδη στο 12ο λεπτό του αγώνα, το σκορ ήταν 1-0 με 5 τελικές συνολικά και κατοχή μπάλας στο 70% για τους γηπεδούχους. Φυσικά το γκολ του Μασούρα στο 8ο λεπτό βοήθησε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού που συνέχισε με καλό passing game σε όλο το ματς. Μετά το 20λεπτο πάντως έπεσε κάπως ο ρυθμός, με τον Απόλλωνα να κάνει το καλύτερο διάστημά του στο ματς σε αυτό το τέταρτο, με δύο καλές στιγμές.

Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που διατηρούσε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αποφεύγοντας αυτή τη φορά και τα λάθη στην άμυνά του που εμφανίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια. Το γρήγορο 2-0 του Τικίνιο στο 47' ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι για τους γηπεδούχους που στη συνέχεια πάντως παρέμειναν «ψηλά» και πίεσαν για περισσότερα γκολ. Ο Πετράκης έκανε αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως ελάχιστη αντίσταση προέβαλε η ομάδα του σε όλο το 90λεπτο. Ο Ολυμπιακός κρατούσε μπάλα σταθερά σε ποσοστό άνω του 70%, η μεσαία γραμμή του με Κούντε και Αγκιμπού κυριαρχούσε πλήρως και κατάφερνε να βγάλει τις επιθετικές συνεργασίες που του έλειψαν προσφάτως.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Το 3-0 τελικά επιτεύχθηκε στο 72' με το τρομερό σουτ του Τικίνιο που είχε ήδη πάρει ψυχολογία από το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, ενώ στο 79' ο Απόλλωνας μείωσε σε 3-1 με τον Ντάουντα σε μια φάση που στάθηκε τυχερός. Το ματς «άνοιξε» και πάλι στο τελευταίο δεκάλεπτο, με υψηλό ρυθμό αλλά και τις τακτικές να... πηγαίνουν περίπατο κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ο Ολυμπιακός τελικά πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον Βρουσάι να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 87' μετά από ασίστ του Καρμπόβνικ. Πολύ καλό ματς συνολικά από την ομάδα του Μαρτίνς απέναντι στον κακό φέτος Απόλλωνα, τον οποίο ο Ολυμπιακός νικά για πέμπτο σερί μεταξύ τους ματς και 11ο στα τελευταία 12 συνολικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ (76΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσουκ (67΄ Καρμπόβνικ), Κούντε, Μπουχαλάκης (77΄ Σουρλής), Ονιεκούρου (76΄ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (67΄ Λόπες), Τικίνιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (67΄ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (67΄ Βιτλής), Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλης (58΄ Παμλίδης), Ματέι (82΄ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (57΄ Ντάουντα).

"Χρυσό" διπλό για τον ΠΑΟΚ στο Αγρινιο

Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με 2-1. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα σε τρεις μέρες πέρασε νικηφόρα από δύο επικίνδυνες έδρες καθώς την Κυριακή είχε νικήσει 1-0 και τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλό του. Και κατόρθωσε στο 32' να ανοίξει το σκορ (0-1) με τον Μιτρίτσα. Ο Αουγκούστο πάσαρε προς τον Ρουμάνο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και με ωραία κεφαλιά σκόραρε.

Το ημίχρονο έληξε στο 0-1 αλλά ο Παναιτωλικός σταδιακά άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης καθώς γινόταν ολοένα και πιο απειλητικός. Στο 59' η ομάδα του Αγρινίου βρήκε το γκολ που έψαχνε από μια στατική φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χόρχε Ντίας κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν να επηρεάζονται από το γκολ και τους πήρε ώρα μέχρι να συνέλθουν. Σ' αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου που έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του βάζοντας φρέσκα πόδια και φρέσκιες ιδέες. Ο ΠΑΟΚ άρχισε ξανά να ανεβάζει ταχύτητα και τελικά έφτασε στην επίτευξη του πολυπόθητου γκολ. Στο 80' ο Μπίσεσβαρ «έσκαψε» την μπάλα προς την περιοχή του Παναιτωλικού, ο Σβιντέρσκι έστρωσε με το στήθος προς τον Σίντκλεϊ, ο οποίος με το αριστερό έγραψε το 1-2.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο μέχρι τέλους αλλά χρειάστηκε και μια σπουδαία επέμβαση του Πασχαλάκη στο 89'. Ο Καρέλης πλάσαρε από κοντινή απόσταση αλλά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου απέκρουσε ενστικτωδώς χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Κορνέλιους, Φλόρες (69' Βαρόνε), Ντίας, Μόρσεϊ (46' Μεντόσα), Ντουάρτε (81' Μπαρμπόσα), Τσιγγάρας, Βέργος. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71' Εσίτι), Αουγκούστο, Μουργκ (63' Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (63' Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71' Σβιντέρσκι). 

Λύγισε την αξιόμαχη Λαμία η ΑΕΚ

Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική έκρυβε παγίδες για την ΑΕΚ, που δυσκολεύθηκε πολύ απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντικά, αλλά κι επικίνδυνη μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο Λαμία. Όμως με το «χρυσό» γκολ του Αραούχο στο 67΄η ομάδα του Μιλόγεβιτς πήρε το τρίποντο, μπροστά σε περίπου 15 χιλιάδες οπαδούς της στο ΟΑΚΑ. Μια νίκη πολύτιμη όπως εξελίχθηκε το ματς. Για την Ένωση που εκτός από την αναγκαστική αντικατάσταση του τιμωρημένου Γκαρσία από τον Γέβτιτς, δεν έκανε rotation. 

Λύτρωση με Αραούχο για ΑΕΚ

Η Λαμία ξεκίνησε με επιθετική πίεση το παιχνίδι και δεν άφησε την ΑΕΚ να πάρει από νωρίς τα μέτρα στο γήπεδο. Αυτό έγινε στην πορεία, καθώς η ομάδα του Γρηγορίου μετά το πρώτο τέταρτο οπισθοχώρησε. Η Ένωση είχε ένταση, καλά τρεξίματα, κίνηση χωρίς τη μπάλα, αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου οι προσπάθειες δεν έβγαιναν. Από πλευράς φάσεων η καλύτερη ήταν αυτή του 8΄, με την κεφαλιά του Τζαβέλλα που έβγαλε με μεγάλη δυσκολία ο Γκαραβέλης. Ήρθε από κόρνερ που πρόκυψε όταν ο Βύντρα με υπερπροσπάθεια έβγαλε άμυνα σε σουτ του Αραούχο από καλή θέση. 

Η Ένωση είχε κι άλλες ευκαιρίες ως την ανάπαυλα, όχι κραυγαλέες αλλά σίγουρα επικίνδυνες. Ξεχώρισαν δύο προσπάθειες του Αραούχο από πλάγια αριστερά, που δεν μπόρεσε να τις ολοκληρώσει σωστά και μια περίπτωση που ο Σιμάνσκι από πάσα του Τσούμπερ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά έπιασε πολύ άσχημα το σουτ. Η Ένωση προτιμούσε την ανάπτυξη από αριστερά με τον Τσούμπερ να έχει αντίπαλο τον Βύντρα, αλλά στον Ελβετό έπεφταν δύο και τρεις αντίπαλοι. Αντίθετα από δεξιά με τον Άμραμπατ δε βγήκαν πολλές επιθέσεις και ο Μαροκινός έκανε αισθητή την παρουσία του κυρίως όταν με δική του πρωτοβουλία σύγκλινε προς τον άξονα. 

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν κακή σε αυτό το διάστημα. Ο Λε Ταλέκ, ο Σιμάνσκι και ο Γέβτιτς έβγαλαν πολύ δυναμισμό και ο Ελβετό-Σέρβος και καλές ιδέες από τον άξονα, ο Αραούχο ήταν πολύ κινητικός, αλλά η Λαμία ήταν καλά οργανωμένη στην αμυντική της συμπεριφορά και φανερά χρειάζονταν κι άλλα πράγματα στην Ένωση. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ναι μεν από την αρχή είχε τα ηνία, αλλά η Λαμία την τρόμαξε πολύ. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τα μέσα του δεύτερου μέρους βγήκαν λίγες φορές μπροστά, αλλά ήταν όλες... φωτιά. Μεγάλες ευκαιρίες στην κεφαλιά εξ επαφής άουτ του Μανουσάκη από κόρνερ, στο τετ α τετ του Ελευθεριάδη με τον Στάνκοβιτς και τον Χατζισαφί να κάνει κρίσιμο κόψιμο την τελευταία στιγμή και με το εντυπωσιακό σουτ του Τζανδάρη, που εξίσου εντυπωσιακά απόκρουσε ο Στάνκοβιτς. 

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε σε κρίσιμο σημείο. Στο 67΄ κι αφού είχαν βγει από το ματς Γέβτιτς και Σιμάνσκι (όπως κι ο Άμραμπατ στο ημίχρονο για να μπει ο Τάνκοβιτς), ο Αραούχο με τον «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, έδιωξε το άγχος από το ΟΑΚΑ.  Ωστόσο το ματς είχε κι άλλο σασπένς. Η ΑΕΚ σε τρεις περιπτώσεις είδε τον Μάνταλο από εξαιρετικές θέσεις να μη μπορεί να νικήσει τον Γκαραβέλη κι από την άλλη πλευρά την Λαμία που συνέχισε να το κυνηγάει, να ζητάει πέναλτι σε μια φάση με μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Καραμάνο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (90+1΄ Σβάρνας), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (64΄ Σάκχοφ), 'Αμραμπατ (46΄ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Γέβτιτς (64΄ Ανσαριφάρντ), Αραούχο (73΄ Μάνταλος)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (66΄ Προβυδάκης), Νούνιες (88΄ Ορτέγκα), Ελευθεριάδης (74΄ Βάχομήτρος), Μανούσος (66΄ Τάιρον), Μανουσάκης (66΄ Καραμάνος), Ρόμανιτς

Κόλλησαν στο μηδέν Αστέρας και ΟΦΗ

No goal... no νίκη για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης που έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο και δεν πέτυχαν τον στόχο τους, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Έτσι αρκέστηκαν στον έναν βαθμό, αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο μεν ΟΦΗ προέρχονταν από τις ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ ενώ ο Αστέρας από την  ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες μάλιστα, μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχουν σημειώσει γκολ, διατήρησαν όμως την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν από τον ΟΦΗ (μόνο μια ήττα στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις). Ούτε όμως και ο προπονητής τους Μίλαν Ράσταβατς χάνει από την ομάδα του Ηρακλείου με την οποία σε επτά παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Θα ξεχαστεί γρήγορα

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα αφού οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ (κυρίως ο ΟΦΗ) αλλά να το κάνουν με προσεκτικό τρόπο, χωρίς να θέλουν να αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες απέναντι στον Αστέρα που έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι με τον Ντουρμισάι αυτή την φορά στην κορυφή της επίθεσης, και με το καθιερωμένο 4-3-3, απείλησαν τα καρέ του Αστέρα στο 3’ με τον Γκόμεζ, στο 16΄με τον Λάμπρου, στο 30’ με τον Ντουρμισάι, στο 37΄με τον Ντε Γκουζμάν, και στο 38’ με το σουτ του Λάμπρου που βγήκε λίγο άουτ, στην μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Αστέρας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ελέω rotation. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν είχε στη διάθεση του τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά ενώ στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα έμεινε ο Μπαράλες και στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μπενίτο. Οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Ρετζίς στο 11’ και την κεφαλιά του Βαλιέντε στο 39’ επισκέφτηκαν τα αντίπαλα καρέ αλλά καμία από τις δύο φάσεις δεν ήταν κλασσική.

Ανέβηκε ο Αστέρας αλλά...

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι χωρίς όμως, την κλασσική ευκαιρία αφού ο Παπαδόπουλος δεν ανησύχησε ούτε στο 49’ από τον Κασταϊνιο, ούτε στο 52’ και το 57’ από τον Νέιρα. Στο 60’ όμως, ο Αστέρας με την είσοδο του Μπαράλες και του Καπίγια πήρε την κατοχή, μέτρα στο γήπεδο, έπαιξε με δύο επιθετικούς, αλλά φάση άξια λόγου δεν δημιούργησε αφού ορισμένα σουτ που δημιούργησε δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Επασί. Οι Κρητικοί μετά τα σουτ στο ξεκίνημα, στη συνέχεια παρά την προσπάθεια τους, δεν ήταν απειλητικοί.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61΄ Ραχμάν, Γιαννούλης (79΄ Κοροβέσης), Καμάου (61΄ Βαν Ντούινεν), Ντε Γκουζμάν (77΄ Σελίμοβιτς), Γκαλέγκος, Νέιρα, Λάμπρου (46΄ Καστάινιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλος Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής (72΄ Σόνι), Βαλιέντε, Σαντάφε (85΄ Κανελόπουλος), Κρεσπί, Γκόμες (60΄ Καπίγια), Σίτο (46΄ Άλβαρες), Μπενίτο Άσιερ (60΄ Μπαράλες)

 

  23 September, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ