Super League: Υπέταξε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

  05 December, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Υπέταξε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Ο Παπέ Σισέ, αν και αμυντικός, ντύθηκε... Ελ Αραμπί και με δύο γκολ οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σημαντική νίκη στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ. Οι Ερυθρόλευκοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν 3-1 της κρητικής ομάδας διατηρώντας το εντυπωσιακό αήττητο που έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

 Οι πειραιώτες, που προπορεύονται στη βαθμολογία της Super League, αύξησαν τη διαφορά τους στο +9 από την ΑΕΚ, στην οποία βάζουν επιπλέον πίεση ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Ο ΟΦΗ έκανε ιδανική εκκίνηση και άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Διαμαντή έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση του Ρόνι Λόπες (1-0).

 Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, άσκησε πίεση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 25' με κεφαλιά του Σισέ έπειτα από σέντρα του Εμβιλά.

 Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο αλλά στο ξεκίνημα του β' 45λεπτου, ο Ολυμπιακός έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με εκτελεστή και πάλι τον Σισέ. Στο 49' ξανά ο Εμβιλά σέντραρε και ο Σισέ αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα με το αριστερό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην επίτευξη κι ενός τρίτου γκολ στο 60' με ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα του Ρόνι Λόπες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει στο 72' καθώς είχε δοκάρι με τον Μπα σε φάση διαρκείας, όπου θα μπορούσε να έχει πετύχει χατ-τρικ ο Σισέ καθώς ο Επασί πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (75' Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89' Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν (68' Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68' Καμάου), Καστάνιος (68' Γιάννου).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65' Μαντί Καμαρά), Ρόνι Λόπες (89' Βαλμπουενά), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (80' Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (89' Τικίνιο).

 

  05 December, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα