Σύσκεψη για το νέο δρόμο της Μεσαράς

  26 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σύσκεψη για το νέο δρόμο της Μεσαράς

Ο κεντρικός άξονας του δρόμου της Μεσσαράς μπορεί να παραδόθηκε αλλά σημαντικά σύνοδα έργα παραμένουν σε εκκρεμότητα και για τα οποία υπάρχουν αυστηρές προθεσμίες.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται στο Ηράκλειο σημερα, ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών και Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Καρνέσης, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των έργων που εκκρεμούν και η προτεραιοποίηση των στόχων που πρέπει να τεθούν για την ολοκλήρωση τους.

Όπως είναι γνωστό, το έργο του δρόμου της Μεσσαράς εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιτήρηση και αυστηρό έλεγχο, καθώς όλα τα σύνοδα έργα θα πρέπει να έχουν παραδοθεί ολοκληρωμένα μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ειδικότερα με βάση το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να έχει τελειώσει η τοποθέτηση αντιολισθηρού τάπητα στο τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά, να έχουν τοποθετηθεί τα αρμοκάλυπτρα των γεφυρών και να έχουν ολοκληρωθεί οι κόμβοι της Γέγερης και του Πρινιά.

Παράλληλα υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν την αποκατάσταση αστοχιών που είχαν εμφανιστεί τους προηγούμενους μήνες και γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπισθούν. Η εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των έργων αυτών είναι ένα ακόμα κρίσιμο στοίχημα για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, που έχει το συντονισμό υλοποίησης του μεγάλου έργου το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη καμπή, καθώς οδεύει στην τελική ευθεία της υλοποίησής του.

 

  26 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ