Συστήνουν ομάδα παραγωγών για τη ρακή

  10 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Συστήνουν ομάδα παραγωγών για τη ρακή

Σε μια προσπάθεια για να αντισταθούν στα όσα μεθοδεύονται σε βάρος της ρακής και κατά συνέπειας και εις βάρος τους, οι ρακοπαραγωγοί προχωρούν σε μια κίνηση ουσίας

Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του viannitika.gr οι παραδοσιακοί αποσταγματοποιοί του Νομού Ηρακλείου είναι ένα βήμα πριν απο τη δημιουργία ομάδας παραγωγών. Μια κίνηση που γίνεται με στόχο την οργάνωση τους και το συντονισμό τους για να ανταποκριθούν στις συνθήκες της αγοράς.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στο Ηράκλειο, ανάμεσα στους ρακοπαραγωγούς. Η απόφαση φαίνεται πως έχει παρθεί, κάτι που επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Στάθης Φραγκιαδάκης, μιλώντας στο viannitika.gr. Την ίδια ώρα από το Υπουργείο Οικονομικών ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για την εφαρμογή του κανονισμού που προωθείται. «Δεν υπαρχει δέσμευση ούτε καν για αναστολή της απόφασης», λέει ο κ. Φραγκιαδάκης.

Την ίδια ώρα ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αποσταγματοποιών θα συγκαλέσει σύσκεψη στα γραφεία Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου προκειμένου να συντονίσουν της επόμενες αντιδράσεις τους, περα από τη δημιουργία της ομάδας.

 

  10 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα