Συζητιούνται οι...οικονομικοί έλεγχοι Υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας

  21 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συζητιούνται οι...οικονομικοί έλεγχοι Υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας

Την διενέργεια Οικονομικού και Διαχειριστικού Ελέγχου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων Κόφινα – Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ (ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ), της Δημοτικής Αναπτυξιακής Τεχνικής Εταιρίας Δήμου Αγίας Βαρβάρας με τον διακριτικό τίτλο ΔΕΠΑΒ και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γόρτυνας, θα προτείνει η Δημοτική Αρχή, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, που θα πραγματοποιηθεί σημερα, στις 19:00, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1.Οικονομικός και Διαχειριστικός έλεγχος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας.

2.Οικονομικός και Διαχειριστικός έλεγχος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων Κόφινα – Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ) και της «Δημοτικής Αναπτυξιακής Τεχνικής Εταιρίας Δήμου Αγίας Βαρβάρας» με τον διακριτικό τίτλο «ΔΕΠΑΒ».

3.Καθορισμός του ύψους της αμοιβής της δικηγόρου κας Αθανασίας (Νάνσυ) Δαριβιανάκη για υπόθεση του Δήμου.

4.Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων και ενός κατοίκου – φορολογούμενου δημότη του Δήμου για την συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του έτους 2020.

5.Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την συγκρότηση της επιτροπής εκτίμησης  ακινήτων για το έτος 2020  (άρθρο 7 του Π.Δ. 270/81).

6.Ορισμός εκπροσώπου και παροχή εξουσιοδότησης για τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Γόρτυνας.

7.Έγκριση συνεργασίας του δήμου με την Eurobank και ορισμός εκπροσώπου και παροχή εξουσιοδότησης για τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Γόρτυνας.

8.Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Γόρτυνας, σύσταση οργανικής θέσης ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού.

9.Έγκριση δημιουργίας παραρτήματος Σχολείου δεύτερης ευκαιρίας με έδρα τους Αγίους Δέκα σε κτίριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο Αγίων Δέκα.

10.Αντιμετώπιση επειγόντων ζητημάτων σχολικής στέγης σε σχολεία του Δήμου Γόρτυνας.

 

  21 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ