Σωτήρια παρέμβαση για έναν συνάνθρωπο μας - Κινηση αγάπης από τη Μεσαρά

  31 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σωτήρια παρέμβαση για έναν συνάνθρωπο μας - Κινηση αγάπης από τη Μεσαρά

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και στη Μεσαρά για τη σωτηρία ενός συμπολίτη μας...

Μία νέα μέρα ξημερώνει πλέον για τον 37χρονο Κρητικό, ο οποίος συγκλόνισε όλη την Κρήτη, καθώς ζούσε ολομόναχος μέσα σε ακαθαρσίες και μέσα σε λίγα τετραγωνικά, στην Αγία Γαλήνη.

Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και πιο επιτακτική από ποτέ ήταν η ανάγκη μεταφοράς του σε ένα ίδρυμα για την 24ωρη περίθαλψή του.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το neakriti.gr, ανακοινώθηκε ότι ο Τ.Γ. μεταφέρεται πλέον σε Ίδρυμα των Χανίων, γεγονός που είχε ζητηθεί εδώ και πολλές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Μανόλη Φουντιδάκη, το ίδρυμα επικοινώνησε με συγγενικά πρόσωπα του 37χρονου και ανακοίνωσε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί πλέον στο χώρο.

«Η δημοσιοποίηση του θέματος βοήθησε ώστε να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη», τόνισε ο κ. Φουντιδάκης μιλώντας στο neakriti.gr. «Εμείς είπαμε στον Τ.Γ. ότι το δωμάτιό του θα παραμένει πάντα εδώ σε περίπτωση που το χρειαστεί», τόνισε ο ίδιος.  

Από την πλευρά του ο Τ.Γ. ψέλλισε συγκινημένος - και μέσα από την καρδιά του - δύο λέξεις: «Ευχαριστώ πολύ!».

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος, συγκλόνισε με την ιστορία του, τους Κρητικούς, οι οποίοι μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να βοηθήσουν.

 

  31 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα