Τα αδέρφια δύο οικογενειών πίσω από τις απόπειρες ανθρωποκτονίας στο Ασήμι!

  13 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τα αδέρφια δύο οικογενειών πίσω από τις απόπειρες ανθρωποκτονίας στο Ασήμι!

Μέσα από την συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Μεσαρά και τις συλλήψεις που έγιναν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η υπόθεση των δύο «θερμών» επεισοδίων στο Ασήμι!

Μιλάμε για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, που είχαν καταγραφεί τον περασμένο Φλεβάρη - η μία μετά την άλλη - με τις σφαίρες να πέφτουν «βροχή» μέσα στον αστικό ιστό! Μάλιστα τότε σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ευτύχημα που δεν είχαμε θρηνήσει θύματα, είτε κάποιον εκ των εμπλεκόμενων ατόμων, είτε κάποιον ανυποψίαστο πολίτη. Οι δύο πλευρές φαινεται πως έχουν διαφορές μεταξύ τους και τότε το φυτίλι είχε ανάψει από μια τυχαία συνάντηση, με βάση πληροφορίες.

Τότε το επεισόδιο ειχε ξεκινήσει όταν ένας από τους δράστες, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο, είδε τα αδέρφια της άλλης πλευράς, με αποτέλεσμα να βγάλει το όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί εναντίον τους, σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους του χωριου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν στοχοποιήσει τα συγκεκριμένα άτομα και χθες στη διάρκεια της επιχείρησης τους συνέλαβαν τόσο για τα παραπάνω συμβάντα, αλλά και για άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

Τι είχε γίνει στο Ασήμι

Στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη του τρέχοντος έτους, είχαν γίνει δύο συμπλοκές ανάμεσα στα αδέρφια δύο γνωστών οικογενειών. Και στις δύο περιπτώσεις, «μίλησαν» τα όπλα. Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ένα περιστατικό είχε διαδεχθεί το άλλο.

Μέσα από την αστυνομική επιχείρηση που έγινε, όλοι οι συλληφθέντες βαρύνονται κατά περίπτωση και με άλλες κατηγορίες.

 

newshub.gr

 

  13 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα