Τα είπαν για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο.

mesaralive.gr  04 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τα είπαν για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο.

φωτο:mesaralive.gr

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στις14:00μ.μ., στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού με επικεφαλή τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Αρμουτάκη με θέμα την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και εποικοδομητικό  κλίμα, συμμετείχαν ο κ. Ιωάννης Μπρας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, ο κ. Σταύρος Λυριντζάκης Δ/ντης Τεχνικών Έργων & Περιβάλλοντος Ο.Λ.Η Α.Ε., ο κ. Εμμ. Φραγκάκης Δ/ντης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Ο.Λ.Η Α.Ε. και η κα. Μαρία Σοφουλάκη Γενική Γραμματέας του Δήμου Φαιστού, σε μια προσπάθεια να  υπάρξει κοινό μέτωπο από όλους για την ανάδειξη, ανάπτυξη και εξέλιξη του παραλιακού μετώπου στον Κόκκινο Πύργο.

Μεταξύ άλλων διαπιστώθηκε η ανάγκη συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την επίλυση αυτού του ζητήματος και την επίτευξη του στόχου προκειμένου να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την περιοχή και τον τόπο μας γενικότερα. 

Επίσης, συμφωνήθηκε ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να ζητηθεί σχετική συνάντηση με τον Υπουργό του αρμόδιου υπουργείου για να παρθούν και να προγραμματιστούν συγκεκριμένες λύσεις επί του θέματος.

Πηγή: creteplus.gr

 

mesaralive.gr  04 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα