Τα επικίνδυνα σημεία στο  δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά

mesaralive  09 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τα επικίνδυνα σημεία στο  δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά

αποκλειστικό φωτορεπορταζ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά, αφού πολλά σημεία του δρόμου έχουν μετατραπεί σε «παγίδες» από τα βουνά που μετακινούνται εξαιτίας των έντονων φετινών βροχοπτώσεων.

Το mesaralive κατέγραψε με το φωτογραφικό του φακό τα πιο επικίνδυνα σημεία της διαδρομής, εφιστώντας την προσοχή στους οδηγούς, κυρίως τις βροχερές μέρες.

Επικίνδυνα σημεία

Το πρώτο επικίνδυνο σημείο που συναντούν οι οδηγοί από Ηράκλειο προς Μεσαρά, είναι η μεγάλη κατολίσθηση έξω από την Αυγενική, ενώ στη συνέχεια υπάρχει μετακίνηση ολόκληρων βουνών σε όλο το οδικό δίκτυο μέχρι και λίγο πριν από τους Αγίους Δέκα.

Το οδικό δίκτυο βέβαια παραμένει ανοιχτό χάρη στις άμεσες παρεμβάσεις του Δήμου Γόρτυνας, κάθε φορά που θα παρουσιαστεί πρόβλημα με κατολίσθηση, ωστόσο αυτό δεν αρκεί αφού με αυτές τις παρεμβάσεις απομακρύνονται με μηχανήματα όγκοι από χώματα και πέτρες, ωστόσο τα βουνά συνεχίζουν να μετακινούνται.

Ενημερωτικές πινακίδες, έχουν γύρει αφού έχουν παρασυρθεί από τους όγκους χώματος και κοντεύουν να αγγίξουν στην άσφαλτο, ενώ σύρματα που είχαν τοποθετήσει ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων για οριοθέτηση της περιουσίας τους έχουν και αυτά γύρει προς το δρόμο…

 

mesaralive  09 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα